Зверското убийство на 40-годишната Мария М. от Горна Оряховица е

...
Зверското убийство на 40-годишната Мария М. от Горна Оряховица е
Коментари Харесай

Убийството на Мария от Горна Оряховица извършено от ревност

Зверското ликвидиране на 40-годишната Мария М. от Горна Оряховица е било осъществено от ревнивост под въздействието на алкохол и опиати. Това признал пред проверяващи причинителят на тежкото закононарушение Николай Кънев. 36-годишният незает и престъпно проявен мъж, който бе разгласен за общодържавно търсене, е арестуван в понеделник вечерта в Горна Оряховица. Той бил хванат край локалната автогара. От деня на злодеянието, Кънев се укривал по входовете на жилищните кооперации в региона.

От събота вечерта полицията във Велико Търново и Горна Оряховица бе вдигната на крайник, а в понеделник в железничарския град пристигнали криминалисти и от София. При обход в региона на автогарата, екип от служители на реда забелязали мъж, който доста приличал на търсения. След като се пробвали да го задържат, той им декларирал: „Не съм аз килърът. Този, който търсите, се крие във входа на близкия блок“.Мъжът показал мястото и криминалистите спипали Николай Кънев. При задържането той не е оказал опозиция.

Трагедията се разигра на 10 ноември, към 17,30 часа. 36-годишният Светльо, който е наркозависим, алармирал, че е намерил в жилището си мъртва 40-годишната жена. Подал сигнал до полицията, а правосъдните медици установили гибелта, която била настъпила в резултат на голям брой рани. Самият мъж, който е разкрил натрупа, е в болница със строшен череп и пострадвания от нанесен му побой.

Когато криминалистите отишли в жилището, открили следи от нечовечен пердах, а пространствата били оплискани с кръв.
При разпитите арестуваният Николай Кънев разказал, че Мария, която е разведена била негова другарка. В петък вечерта отишли на посетители на Светльо. След като пили алкохол, Мария почнала да се задява със Светльо. Николай изпаднал в гняв и сред тримата избухнал скандал, който прераснал в меле. Ревнивият мъж се нахвърлил върху стопанина на жилището, а по-късно почнал да нанася удари на Мария. Жената била пребита с юмруци и ритници и по-късно издъхнала от тежките пострадвания.

След като открили, че дамата е мъртва, Светльо подал сигнал в полицията, а Николай избягал.

Окръжната прокуратура във Велико Търново е постановила той да остане за 72 часа в ареста. Ще бъде поискано от съда налагане на непрекъсната мярка „ задържане под стража ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР