Зверев сломи Шарди след пет сета в МелбърнПоставеният под номер

...
Зверев сломи Шарди след пет сета в МелбърнПоставеният под номер
Коментари Харесай

Зверев сломи Шарди след пет сета в Мелбърн

Зверев пречупи Шарди след пет сета в Мелбърн
Поставеният под номер 4 в главната скица Александър Зверев се класира за трети кръг на Откритото състезание на Австралия след петстетов триумф над Жереми Шарди – 7-6 (5), 6-4, 5-7, 6-7 (8), 6-1. Талантливият немец завоюва откриващия сет след оспорван тайбрек и това го окрили, с цел да поведе с две елементи на противника си и да е покрай крайната победа.

Французинът обаче не бе споделил последната си дума в дуела и след два трагични сета възвърне равенството на корта, като в четвъртата част той на собствен ред победи след здрава борба в тайбрека. 31-годишният тенисист хвърли доста старания, с цел да се завърне в мача и това оказа своето въздействие в петия сет.

По-младият от двамата Зверев пое контрола върху играта над изтощения си съперник и завоюва изрично решителната част след 6-1 гейма. В идващия кръг първенецът от Мастърса в Лондон ще се изправи против участващия с „ уайлд-кард “ представител на домакините Алекс Болт, който надигра различен французин в лицето на Жил Симон в пет сета – 2-6, 6-4, 4-6, 7-6 (8), 6-4. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР