Зрителски сигнал за огромна дупка, вследствие на която е пропаднал

...
Зрителски сигнал за огромна дупка, вследствие на която е пропаднал
Коментари Харесай

Проверка на bTV по зрителски сигнал: Защо тротоар в центъра на София пропада многократно?


Зрителски сигнал за голяма дупка, в резултат на която е пропаднал тротоар на централна улица в София.

На фотосите, изпратени от фен, се вижда също по този начин, че дупката е обезопасена с лента, с цел да се предотврати възможен случай.
Снимка: btvnovinite.bg

Пропадналият тротоар се намира на улица „ Люлин планина “, която е в центъра на столицата, тъкмо пред входа на католическия храм „ Успение Богородично “.

bTV се обърна към Столична община с въпрос за какво тротоарът е пропаднал. Ден по-късно дупката е запълнена, само че Димитър Миланов, който подаде сигнала за пропадналия тротоар, споделя, че ямата е стояла по този начин 3-4 дни.
Снимка: btvnovinite.bg

Това не е първият подобен случай и от 2015 година насам паветата на тази улица е пропадал 3-4 пъти, споделя Димитър и отбелязва, че към този момент не подава сигнали в Столична община, тъй като, по думите му, „ няма смисъл “.

След като е получен сигналът „ незабавно се реагира и е отхвърлен казусът, който е пред църквата “, споделя основният инженер в Направление „ Обществено строителство “ към Столична община Васил Начевски.
Снимка: btvnovinite.bg

„ Възложено е на експлоатационните сдружения „ Софийска вода “ и „ Топлофикация “ в най- къс период да се извършат инспекция на мрежите и оборудванията по продължението на улицата и отклоненията към постройките. Защото, с цел да се получават няколко пъти пропадания, има несъмнено някакъв проблем, който е обвързван с тези уреди “, споделя Начевски.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР