зрителите на световното кулинарно състезание ще проследят титанична битка за

...
зрителите на световното кулинарно състезание ще проследят титанична битка за
Коментари Харесай

Женска схватка в битка за лидерство в новия епизод на Hell’s Kitchen

зрителите на международното кулинарно съревнование ще проследят титанична борба за водачество сред „ хубавиците “ и „ лелките “ в Кухнята на Ада . Емоцията ще ескалира взривоопасно и ще раздруса алената зона в Hell’s Kitchen по този начин, че тътенът ще отеква дълго. Войната на поколенията , почнала още при започване на шоуто, този път ще придобие друга багра и дамите освен ще се надпреварват коя е по-красива, по-умна и по-добър готвач, само че и дали владее кода на достойнството в кухнята. Кои ще са основните герои в тази борба и кой ще оцелее на финала ще разберем след броени часове по NOVA.
 началник Виктор Ангелов NOVA
В предишния епизод видяхме какво може да реализира дълго чаканото утвърждение на началник Виктор Ангелов и по какъв начин една хвалба провокира лавина от страсти в женските сърца. Перфектната паста карбонара събра сериозен яд против Галя, която разгласи, че всички й завиждат. Съотборничките й се оказаха не изключително удовлетворени от вниманието на шефа към нея, тъй като ревността роди обединяване в аления тим, само че този път всички против Галя. Очевидно прочувствените дами мъчно заравят оръжието, само че дали началник Ангелов няма да измисли по какъв начин да предизвика и други усеща в нежната половина на своята кухня – ще забележим в 21:00 часа по NOVA. Сините приключиха вечерта с един номиниран – Мишо , който даже и Гери не съумя да избави с уроците си по какъв начин се подготвя леща с обич. Кой ще се изправи против него в двубой за оставане Hell’s Kitchen България ще разберем тази вечер в новия епизод на Кухнята на Ада.
 Кухнята на Ада NOVA
Шеф Виктор Ангелов ще провокира отборния дух на своите готвачи с урок по доверие и партньорство - качества безусловно наложителни във всяка професионална кухня. Сини и червени ще се състезават в кулинарното предизвикателство по двойки, тъй че ясно да се открои кой какъв брой коства в кухнята. Едно е ясно - влюбените гълъбчета ще би трябвало отново да потвърждават кой е по-добрият както във валса, по този начин и пред печката, само че поуките от надпреварата ще са основни и за двата тима.

Поръчките в ресторанта ще донесат изненади в синия тим и война в аления. Жените ще се „ заловен за косите “ съвсем в дословен смисъл и ще слагат под въпрос финала на вечерта. Шеф Ангелов ще предприеме изключителни ограничения, които да укротят женските страсти и да предизвикат въпроси за мотивация, приоритет, отдаденост, само че с каква успеваемост? Кухнята в алено ще бъде нажежена до алено от страсти, обвинявания в комплекси, скатаване и тичане от отговорност. Отборът ще се тресе от титанични спорове, а финалът на вечерта ще е залог за оставане в Hell’s Kitchen България. Сините ще демонстриат привидна естетика, че дори и успокоение на готвачи, които са врели и кипели в кухнята и могат да се оправят с всяко предизвикателство. Как обаче ще приключи това и кой ще се изправи против Мишо в борба за оставане в Hell’s Kitchen България - през днешния ден от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA Актуални вести ще откриете на, както и на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР