Зрителите на новия сезон на Hell’s Kitchen България са единодушни

...
Зрителите на новия сезон на Hell’s Kitchen България са единодушни
Коментари Харесай

Вече е ясно кой мачка формите на Андреа от Hell's Kitchen /снимки/

Зрителите на новия сезон на Hell’s Kitchen България са единомислещи в решението си, че точно холандската хубавица Андреа е най-горещата участничка в кулинарното шоу. Но обстоятелствата са си обстоятелства и макар че доста сънародници от мъжки пол ѝ се точат, Андреа е обвързана и щастлива.
Оказва се, че приятелят на надарената готвачка е българин и се споделя Христо Калпакчиев и положителната вест е, че след засиления интерес към него и половинката му той отключи профила си в Instagram и ние най-накрая видяхме кой е мъжът до холандката. От информацията, която половинката на Андреа е разгласява, излиза наяве, че е управител на известно заведение в София. Освен това мъжът се занимава с криптовалути и с маркетинг.
За самата връзка те не разкриват детайлности в обществените мрежи – нито по кое време е почнала, нито по какъв начин. Въпреки това обаче от профилите им оставаме с усещането, че любовта сред двамата е мощна.Иначе за Андреа се знае, че в Нидерландия е имала бизнес, обвързван с таксиметров транспорт. У нас се изявява като модел, а готвенето го дефинира просто като занимание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР