Зрителите на Love Island не бяха впечатлени, когато Джорджия Стийл

...
Зрителите на Love Island не бяха впечатлени, когато Джорджия Стийл
Коментари Харесай

Феновете на ITV2 Love Island се възмущават „как?“, тъй като Джорджия „се намира“ далеч от драмата с Калъм

Зрителите на Love Island не бяха впечатлени, когато Джорджия Стийл убеди Калъм Джоунс, че е сбъркал поради коментар, който тя е направила зад тила му.

Клюки се завъртяха из вилата в последния епизод, когато мненията на Джорджия за това, че не харесва колегата Калъм, се върнаха към него. След дни на почитатели, които молеха шефовете да покажат на Калъм какво споделя Джорджия, най-сетне пристигна моментът, когато Джош Ричи и Крис Тейлър му споделиха какво са чули.

В неотдавнашен епизод Джорджия сподели на Софи Пайпър, че тя не можеше да се види да спи с Калъм, до момента в който тя също загатна на някогашния Том Клеър, че го харесва повече от Калъм. В момента Том е привързан с някогашната на Калъм, Моли Смит, само че това, което Моли и Калъм не знаеха до вторник вечерта, беше, че Джорджия е водила секрети уютни диалози с Том, като е имало доста флиртове.

Джорджия явно искаше да даде ход на нещата с Том, до момента в който Том беше удовлетворен от Моли. Цялата истина излезе нескрито в последния епизод, вследствие на ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР