Зрителите на Love Island All Stars нарекоха Крис Тейлър объркан“,

...
Зрителите на Love Island All Stars нарекоха Крис Тейлър объркан“,
Коментари Харесай

Феновете на ITV2 Love Island All Stars наричат ​​Крис „объркан“, тъй като той пренебрегна Арабела по време на повторното свързване

Зрителите на Love Island All Stars нарекоха Крис Тейлър „ комплициран “, защото той подцени някогашната си партньорка Арабела Чи по време на повторното свързване.

В петък вечерта звездите се събраха към огнището, с цел да изберат своите сътрудници, само че това се оказа мъчно за Крис, защото той неотдавна скъса с Арабела, откакто призна, че е влюбен в новодошлата Софи Пайпър. Той сподели по време на снощния епизод: „ Аз и Софи сме се срещали преди и ще бъда почтен, бях влюбен в нея за известно време. Тя приключи срещата, като сподели, че желае да продължи да си приказва с мен и аз споделям същото настроения. "

Арабела и Крис по-късно имаха яростен спор, което докара до анулацията на нещата. Крис обаче не получи шанса да си партнира със Софи, защото беше оповестено посредством текст, че Софи си партнира с Джош Ричи, оставяйки Крис комплициран с кого да се свърже.

„ Очевидно е беше малко с***тер през днешния ден, нали? " той сподели. „ Настоящата ми двойка, това беше меко казано малко плевел ден. И ние безусловно т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР