Зрители побесняха след като стана ясно, че Крисия отива на

...
Зрители побесняха след като стана ясно, че Крисия отива на
Коментари Харесай

Зрители на Капките бесни: Крисия няма място на финала!

Зрители побесняха откакто стана ясно, че Крисия отива на край в " Като две капки вода ". 

" Есил или Руслан трябваше да са на край. През целия сезон се справяха отлично.! Накрая взеха решение да избутат Крисия напред (без действителни заслуги). Жалко.. " Не не трябваше Крисия да е на край ", написа фен. 

" Браво, избутахте Крисия до финала. Дано това да увеличи още повече самочувствието й, и по някакъв неизвестен метод да усъвършенства певческите й благоприятни условия. Няма значение, че зае мястото на Руслан ", недоволства различен.

Правилно, някой написа - добутахте Крисия!!! За сметка на Руслан, да вземем за пример! Дали двамата могат да бъдат сравнявани, въобще? Ето, по този начин се основава изцяло ненужно напрежение и негативизъм сред хората. Подигравка и с участниците, и със феновете! ", недоволства обожател на шоуто.

Вчера вечерта станаха ясни четиримата финалисти в юбилейния десети сезон на " Като две капки вода “. До последно борбата за финала беше извънредно оспорвана, като за първото място в предаването ще се борят Краси Радков, Александър Сано, Дарин Ангелов и Крисия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР