Зрелостниците приключват училищния живот с една трудна година – с

...
Зрелостниците приключват училищния живот с една трудна година – с
Коментари Харесай

Абитуриентите завършват след трудна година в обучението

Зрелостниците завършват учебния живот с една сложна година – с периодично повтаряне на присъствено и онлайн образование. Очаква се близо 50 хиляди дванайсетокласници да отпразнуват своето довеждане докрай тези дни.

За всички този ден е изпълнен с разнообразни страсти – горест, че поставят завършек на стадий от живота си, наслада, че предстоят нови моменти.

Маги с трогване си спомня годините прекарани в 9. Френска гимназия в София.
За матурите тя отделя по час дневно. Въпреки онлайн образованието, сполучливо се приготвя за зрелостните изпити

„ Понякога имахме спомагателни часове с господина ни по български, тъй като го помолихме да имаме още часове, с цел да наваксаме материала. Реших, че сама бих могла да се приготвя безусловно добре за матурите и не съм ходила на уроци спомагателни, каквито и да било “, споделя дванайсетокласничката.
На Маги ѝ следва и дълго чаканият бал.

„ Рокля ми подари една моя другарка. Примерно аз както не съм плащала рокля, открих си относително на положителни цени обувки, чанта и така нататък Не е нужно човек да се изхвърля за бала, той умерено може да бъде на една естествена цена “, счита Маги.

Момичето се надява да замине да учи във Франция, само че е сигурна, че след това ще се върне в България.

За майка ѝ Светла Попова заминаването на Маги е и печален, и щастлив миг. Надява се, че тя ще се върне, откакто получи положително обучение във Франция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР