Зрелостниците на Професионална гимназия Тодор Пеев – град Етрополе прекрачиха

...
Зрелостниците на Професионална гимназия Тодор Пеев – град Етрополе прекрачиха
Коментари Харесай

ПГ „Тодор Пеев“ – Етрополе изпрати Випуск 2022

Зрелостниците на Професионална гимназия „ Тодор Пеев ” – град Етрополе прекрачиха за финален път прага на обичаното учебно заведение, в което години наред са натрупали познания и умения, споделяли са наслада и горест, безредици и терзания.

С обичайно преброяване от 1 до 12 зрелостниците отпразнуваха края на образователната година.

Събитието бе почетено от госпожа Станка Димитрова-заместник-кмет на Община Етрополе и госпожа Росица Иванова – Началник отдел „ обучение, опазване на здравето, обществени действия и туризъм “ в Общинска администрация.

Директорът на учебното заведение госпожа Десислава Найденова насочи благи думи към зрелостниците, с пожелания за бъдещи триумфи и неотстъпчивост пред компликациите, които предстоят по пътя им, в никакъв случай да не свеждат глава пред компликациите, тъй като огромните триумфи, включват огромни опасности.

Заместник-кметът на общината прочете приветствен адрес от името на Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров.

Малчуганите от ДГ „ Еделвайс “ поздравиха каките и батковците по случай тяхното довеждане докрай като рецитираха прелестни песни и стихове. Поздрав към зрелостниците насочи и госпожа Татяна Маринова-Директор на ДГ „ Еделвайс “.

Като част от програмата, за поредна година се връчиха „ номинации ” на възпитаници. Част от учениците получиха и грамота за показани отлични умения в образованието си, за виновна, дейна и ползотворна работа в отвън класните действия.

По традиция управлението на Община Етрополе за следващ ден път провежда коктейл за зрелостниците от СУ „ Христо Ясенов “ и ПГ „ Тодор Пеев “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР