Зодия Стрелец ще пътува най-далеч в неизвестното, а Близнаците ще

...
Зодия Стрелец ще пътува най-далеч в неизвестното, а Близнаците ще
Коментари Харесай

Как избира да пътува всяка зодия?

Зодия Стрелец ще пътува най-далеч в незнайното, а Близнаците ще прекарат най-натоварените празници.

Телецът ще си почине добре единствено в разкош, а Козирогът мъчно ще бъде уверен да предприеме рискована случка. Как пътуват другите зодии?

Овен

реклама

Зодия Овен е същността на активността. Действията му постоянно са съобразени с нови проекти, той е припрян да опита нещо ново, да бъде там, където никой не е бил преди.

Овенът си слага амбициозни цели с разгорещен жар и ще направи всичко, с цел да бъде ефикасен.

Като първи знак на Зодиака, той инициира огромна сила и може да направи нещо от нищо. Той може да основава от нулата, без подробни проекти, сигурен декор или помощ от други.

Хората, които имат мощна страна Овен, обичат провокации. Хотел с ол инклузив и континентални закуски не е за тях.

Не е за тях да прекарват дълги интервали от време в чудене къде ще отидем, какво ще вършим там, какво ще вземем със себе си и какъв брой пари ще похарчим.

Овните вземат бързи решения, по тази причина почивките им ще бъдат непредвидени. Ще отиде някъде рисково, някъде диво, на място, което още не е разказано в пътеводителите.

За предпочитане самичък или с компания с сходен вманиачен характер.

Телец

Преди всичко зодия Телец обича комфорта и твърдата почва под краката си. Той се радва на жизнен дух и като никой различен умее да се любува на удоволствията на живота и вижда неговия сексапил и сексапил.

Той настойчиво се стреми съществуването му да му носи цялостно задоволство. Привличат го изкуството, интериорната украса, готвенето, модата, козметиката и финансите.

Заобикаля се с първокласни движимости, менюто му е изтънчено, дрешникът му е цялостен с облекла с маркови етикети, държи на външния си тип и банковата си наличност. Не може да си показа живота надалеч от природата, без земни занимания. Без естетика, обилие и естетика.

Ваканцията на Телеца първо няма да коства доста. Той няма да отиде на всички места, на къмпинг или палатка.

реклама

Те ще изберат очарователни места за другарство с природата, само че цивилизовани места, с цел да се възползват от първокласни услуги.

Той ще обмисли деликатно пътуването, ще избере красиво място, с предвидима рутина, отлична кухня и комфортно легло.

Луксозен СПА? Столица на европейска страна с пътека от бутици и заведения за хранене? Ако не, личната ви добре поддържана градина, цялостна с божури и комфортен шезлонг, също ще го зарадва.

Близнаци

Зодия Близнаци са любопитни и дейни. Те са като неспокойни ветрове, които непрекъснато се движат от място на място, носейки информация.

Близнаците се интересуват от обстоятелства, вести, злословия, повърхностния пласт на живота. Те знаят какво се случва, само че по какъв начин и за какво не е тяхна работа.

Животът ги тласка напред, само че безредно, без сложени цели. Близнаците могат да трансформират решението и метода си на деяние когато и да е.

Не можете да предвидите придвижването им, не можете да ги спрете в полет. Те са заобиколени от безпорядък, подтиквани от интелектуално ентусиазъм и предпочитание за другарство.

Близнаците могат да поддържат връзка с безусловно с всеки един човек, без значение на какъв език.

Ето за какво те обичат да си вършат непредвидими почивки. Ще се концентрира върху контактите със инцидентно срещнати хора.

Близнаците не бягат от мегаполиси, препълнени алеи и цялостни с хора музеи. Харесват удобството, което носят модерните технологии и за тях почивката без интернет може да е непоносима.

Зодия Близнаци обича тълпата, харесват новите екзотични и непознати места.

Рак

Ракът живее в свят на страсти. Най-ориентираният към фамилията и грижлив от всички зодии.

Чувствителен, изменчив и заплашителен. Преди всичко той се грижи за своята сигурност. Той е спокоен, свенлив, обвързван с дома, предишното и корените си. Скромен и мнителен.

Най-добре живее в атмосфера на непосредственост и домакински уют. Когато е измежду фамилията и преданите си другари, той може да изрази възприятията си и да повлияе на другите, той е в стихията си. Преди всичко ракът би трябвало да оцелее.

Той би трябвало да бъде покрай хората, тъй като усеща на първо място, мисли по-малко и не обича бързи дейности или взимане на решения.

Ракът ще отиде на отмора със фамилията си, при фамилията си или в родния си град. Той ще се радва да предложения потвърдена група другари, на които има доверие отдавна.

Хора, които като него ще вземат със себе си половината домакинство и месо в буркани. Те ще отидат на място, което познават и харесват, и затова са в сигурност.

Освен това има податливост към сюжети. Почива добре край водата: езеро или река. Морето е прекомерно непредвидимо за него, планината е уморителна.

Предпочита фамилните пикници на поляната, излетите в гората и вечерните песни край огъня. И също по този начин да види монументи на земята, с която е обвързван. Обича да усеща духа на корените си.

Лъв

Зодия Лъв харесва Слънцето. Тогава природата е в цялостен подем и желае да й се възхищават, също като Лъва.

Тази зодия е основана да живее пълноценно. Но тази цялост, това съществуване не е обвързвано с мързеливо лежане под круша. Огненият характер на Лъва не наподобява на земния Телец, който яде сладки на хамак и това му е задоволително, с цел да бъде благополучен.

Лъвът е изобретателен и работи изобретателно със мощен фокус върху триумфа. Той желае да бъде забележим, да стои на фундамент и да бъде малко трагичен.

Привличат го приключенията и блясъка. Банкети, представления. Чувства се добре, когато има опция да блесне с остроумието и влечението си към актьорската игра. Той може да бъде опасен и да се отдава на завършения.

Моден хотел с порти с позлатени дръжки и зала, цялостна с огледала в барокови рамки? Това е идеалното място за Лъв. Той се усеща добре в парещ климат, тъй че е подготвен да отиде на екзотични ваканции.

Забавления като рисково рали сафари или бънджи скокове са за него.

Дева

Девата нормално се отдава със пристрастеност на ритъма на всекидневието. Тя е прецизна, деликатна, цивилизована, нежна и с неприятно здраве.

реклама

Страхува се от необятните води, непредсказуемото, бруталността. Той се стреми да живее относително елементарен, натурален и безвреден живот. Той подхожда към света интелектуално.

Науката в никакъв случай не й е непозната, тя обича анализите, обича теориите и обръща внимание на детайлите.

Затова Девите по-скоро ще възнамеряват добре почивките си и ще ги обмислят в детайли. Девата на драго сърце ще отиде в агротуристическа плантация в далечен регион, където сервират вегански ястия и био артикули.

Интелектуалната Дева обаче се интересува и от по-големия свят, тя обича да изследва, тъй че с готовност ще тръгне на странствуване с забавна туристическа стратегия.

Девата обича да се грижи за себе си и почивката със фамилията й не я изморява, само че също по този начин има потребност да бъде сама.

Везни

Везните живеят, с цел да обичат и да бъдат обичани. Защото Везните въобще не са прочувствен воден знак, а въздушно – интелектуален.

Те се усещат ужасно заобиколени от първокласна хармония, изкуство и съвременна атмосфера. Те са положителни в безпроблемното рекламиране на себе си, провеждането на цивилен полемики и правенето на взаимни отстъпки за успокоение. Любовта им към комфорта и склонността й към разкош могат да я съсипят.

Везните желаят да мързелуват на отмора, само че в добър жанр. Те сигурно ще изберат съвременно място, декорирано с сензитивност и класа.

Искат да си починат, само че не изцяло откъсната от света. Везните имат нещо като актьор и интелектуалец в себе си, тъй че ще се радват да очароват с чара си.

И най-важното: тя няма да отиде на отмора сама. Винаги със сателит до тях. Защото кой ще носи нейните куфари, цялостни с фешън облекла и книги?

Скорпион

Скорпионът е удивен от тъмната страна на силата. То е като една огромна загадка, която магнетизира всички към себе си.

Той усеща интензивно, работи търпеливо и пронизва с мислите си най-дълбоките пластове на несъзнаваното.

Той има огромна умствена мощ, заради което има тъкмо това, което желае в живота. И желае повече от всичко.

За зодия Скорпион има значение единствено истината, той не се опасява от компликациите и постигането на задачата си през мъртвите. Той е занаятчия в управлението на обстановките. Но не непосредствено, той просто дърпа конците.

Парите са значими в живота му, те са неговият инструмент за надзор. Той се любува на всичко, което е необикновено и белязано от неговите цели.

Скорпионът е първокласен знак, тъй че той също ще харчи доста по отмора. Той търси рискови страсти, тъй че може да реши да отиде на пътешестване, което ще му ги обезпечи.

Лежането на плажа бързо ще му омръзне, той избира някакво странствуване или проучване на мистерии.

Стрелец

Стрелецът е странник с основно П. Верни на пламенния си характер, те пътуват надлъж и простор по света.

Енергията на Стрелеца е ориентирана към по-висши идеали, той е мъдрец, строител на системи, обясняващи същността на света, дискутиращ, предан на университетски съображения.

Независим човек, изцяло свободен, великодушен, жизнеспособен, мъчително почтен. Всеки Стрелец върви право към задачата и не се опасява от неуспех. Такава дума не участва в живота му. Животът за Стрелеца обаче е поредност от завършения.

На Стрелеца може да се завижда, тъй като е любим на ориста, той е късметлия. За него ваканциите в действителност не престават през цялата година.

Не му трябват летните месеци, с цел да се насочи в синята отдалеченост. Постоянно го викат далечни страни и непознати култури и религии.

Във всеки миг той е подготвен да тръгне на странствуване до края на света.

Пътешествията на Стрелеца имат духовно измерение, те имат по-висша цел. Подобно на Близнаците, Стрелецът обича да си сменя местата, само че ще ги изследва по-подробно и ще философства за тях.

Козирог

Зодия Козирог е постоянен, виновен, работлив. Той не пести думи и няма да спре да работи, до момента в който не извърши плануваната задача.

Основната житейска мотивация на Козирога е работата, а думата „ обвързване “ се употребява във всички случаи от ранна възраст.

Той е като канара, която бедата в никакъв случай няма да счупи. Издържа до краен лимит, твърдоглав в изкачването до самия връх.

Той е толкоз надълбоко затвърден в действителността, че му липсва вътрешно пространство за спонтанни жестове или, не дай Боже, недомислени решения.

Козирогът просто не си пада по рискованите завършения. Според него те са неразумни и той няма да им обърне внимание.

Той ще избере съответна оферта от туристическа организация със осигурителен пакет, ще опакова облекла за всяко време и ще си тръгне умерено.

Водолей

Водолеят е олицетворение на противоречивостта и оригиналността. Ексцентричен, съвременен, със мощна податливост към обществен живот и основаване на връзки с групи от хора.

Дружелюбен и идеалистичен, неговите видения са в облаците, а сметките му крещят за заплащане. Това не значи, че Водолеят няма пари за тях, тъй като е пъклен образован знак и в това време новаторски. Той просто не обича да се концентрира върху всемирски неща. Водолеят е ориентиран към бъдещето, индивидуалистичен е и необикновено самостоятелен.

Като всеки въздушен знак обича безкрайното пространство, огромната надморска височина и придвижването.

Водолеите харесват рискови спортове като парапланеризъм и скално катерене. Той също по този начин харесва неща, които са изцяло необикновени: каране на ролкови кънки, каране на ски на хладилник през лятото, пътешестване с речен шлеп, кайтсърфинг.

Следователно почивките на Водолеите ще бъдат дейни и странни. Пътуването ще му е прелестно в група другари, само че би трябвало да има и свободолюбиви пристрастености, тъй като Водолеят няма да се подчинява на никого, даже и на отмора.

Риби

Рибите считат въпросите на духа за по-важни от въпросите на материята. Те идват от друго измерение и се усещат изцяло добре, че провидението бди над тях, тъй че не би трябвало да се тормозят толкоз доста за сивото си битие.

Вярват в ориста и живеят от чудесата, които най-често им се случват. Въпреки че са слаби и нямат воля. И тъкмо заради тази причина, тъй като без да се тормозят за съществуването си, те разрешават на висша мощ да се грижи за техните каузи.

Рибите не желаят доста от живота и от почивките си. Важното им условие обаче е морето. Безкраен, успокоителен, тайнствен.

Рибите на брега му, съвсем неподвижни, могат да прекарат цялата почивка.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР