Знаменитостите правят грешки, когато показват най-лошите части от външния си

...
Знаменитостите правят грешки, когато показват най-лошите части от външния си
Коментари Харесай

Защо да парадирате с недостатъците във външния вид? (примери Джоли, Паркър, Маркъл, Макрон)

Знаменитостите вършат неточности, когато демонстрират най-лошите елементи от външния си тип. Какво е това: равнодушие или просто неспособност да се оцените обективно в огледалото?

Анджелина Джоли

По едно време Анджи съвсем се докара до анорексия. Ръцете и краката й започнаха да наподобяват на скелет. Защо да ги излагате на обществен показ, предизвиквайки отрицателна реакция от другите?

Съгласете се, тук Джоли наподобява доста по-добре. Тези тоалети скриха минусите и в това време подчертаха вродената й грациозност.

Сара Джесика Паркър

Актрисата е доста женствена и чаровна. Но краката й не могат да се нарекат красиви, това е писано към хиляда пъти. Тогава за какво да носите мини, с цел да привлечете вниманието към кривите крайници?

Сравнете тези фотоси с предходните. Тук достолепията на фигурата са подчертани, а минусите са скрити.

 Покажете “козовете ” на външния си тип и всички ще ви считат за хубавица

Меган Маркъл

Меган знае, че краката й са прекомерно слаби и не разрешава да ги снима. Но папараците хващат фрагменти, където могат.

 Когато Меган стана член на кралското семейство, й беше обяснено, че има избран дрескод, който би трябвало да се съблюдава. Съгласете се, тези рокли украсяват Меган, в тях тя наподобява тънка, елегантна.

Всяка жена, без значение от естествените си данни, може да наподобява привлекателна. Един прочут публицист измисли формулата на женската хубост: „ Красива си, в случай че искаш да те гледаш “. Добре казано!

 Брижит Макрон

В началото, когато мадам Макрон стана първа дама, тя носеше рокли без ръкави. Виждаха се отпуснатите ръце на стара жена. Френската преса беше цялостна с рецензии.

Хората виждат всичко. Защо да давате мотив на другите да виждат вашите дефекти? По-добре го направете по този начин, че да проличава единствено достолепията!

 В резултат на това Брижит Макрон промени стила си и стартира да се облича като брачната половинка на президента на Франция.

Брижит Макрон: вижте измененията в стила и имиджа

Женствеността е желанието да бъдете привлекателни, да угодите на себе си и на другите, което е присъщо на женските гени. Когато харесваш отражението в огледалото, настроението ти се приповдига. Създава позитивна аура, която притегля хората.

Основната загадка на хубостта

Всеки от нас има своите достолепия, аз ги назовавам “козове във външния тип ”. Едната има стройни крайници, другата има красива коса, третата има красиво лице, четвъртата има тънка талия. И петото е всичко дружно.

Пълните дами също имат своите преимущества: привлекателен бюст, гладка нежна кожа в зоната на деколтето, красиви ръце и други

Тайната на хубостта е способността да прикриваш минусите и да привличаш вниманието към достолепията. Писал съм за това доста пъти в книгите си. Следвайте това предписание и те ще кажат за вас: „ Красива жена! “.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР