Знаменитости, включително Марк Ръфало (на снимката) и Били Айлиш, минаха

...
Знаменитости, включително Марк Ръфало (на снимката) и Били Айлиш, минаха
Коментари Харесай

НАЙ-ФАЛШИВНАТА благодарствена реч... провал на устни... модни фрийк шоута... и камиони с отвратителна анти-израелска омраза! МОРИЙН КАЛАХАН критикува най-лошите Оскари НЯКОГА и моли: Кога НАЙ-НАКРАЕ ще свърши непрестанната истерия с Барби?

Знаменитости, в това число Марк Ръфало (на снимката) и Били Айлиш, минаха по аления килим с червени игли за преустановяване на огъня, само че никой – даже Джонатан Глейзър, сценаристът/режисьор на „ The Zone of Interest “, шедьовър за Холокоста – не би се застъпил за Израел.

Глейзър (вляво), във висш акт на себеомраза, стигна до такава степен, че да се отхвърли от своя юдаизъм. Благодарейки на своите сътрудници, той сподели: „ Точно в този момент ние стоим тук като хора, които отхвърлят ​​своето еврейство и Холокоста, който е похитен от окупация, която докара до спор за толкоз доста почтени хора. “ Отвратително. (На фотографията вдясно: Били Айлиш и брат Финеас).

Заложниците, които към момента са държани от Хамас, не заслужават никакво споменаване, даже и от Стивън Спилбърг, изхвърлен на 30-та годишнина от „ Списъка на Шиндлер “.

Нито пък ни беше казано за какво церемонията, за първи път по-рано с час, стартира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР