Знаменитият футболист Пауло Гереро вкара два гола и почти сигурно

...
Знаменитият футболист Пауло Гереро вкара два гола и почти сигурно
Коментари Харесай

Перуанска легенда праща еквадорци на финал

Знаменитият футболист Пауло Гереро вкара два гола и съвсем несъмнено прати еквадорския ЛДУ Кито на край в Копа Судамерикана.

Ветеранът заби два пъти още до почивката при 3:0. Съперник на еквадорците бе аржентинския Дефенса и Хустисия в първия полуфинал на втория по мощ шампионат в Южна Америка.  Има над 700 мача с близо 300 гола, печелил е трофеи в Германия и Бразилия, както и международното клубно състезание с Коринтианс.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liga Deportiva Universitaria (@ldu_oficial)

Реваншът е на 5 октомври, а другата двойка в този шампионат е сред два бразилски тима – Коринтианс и Форталеза (1:1 в първия мач).

В Копа Либертадорес “Маракана ” видя напълно бразилско представление с четири гола, червен картон и страсти.Флуминезе не се съобщи. С 10 души, като стигна до 2:2 вкъщи против Интернасионал, като и двата гола вкара играчът на шампионата дотук.

Херман Кано откри за Флу, а след това направи 2:2 в последните минути, с цел да има към този момент 11 попадения в конкуренцията (от 10 титулярни мача). Червеният картон на Самуел Хавиер даде преимущество на гостите и те поведоха, само че не съумяха да задържат преднината си. Реваншът е на техния стадион на 5 октомври

Утре сутринта е първият мач от втората полуфинална двойка:

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР