Знамена бяха издигнати над най-добрия плаж, популярен сред любителите на

...
Знамена бяха издигнати над най-добрия плаж, популярен сред любителите на
Коментари Харесай

Гореща туристическа точка в Британия в повишена тревога, след като акули бяха забелязани край плажа преди Великденските празници

Знамена бяха издигнати над най-хубавия плаж, известен измежду феновете на слънцето британци, след известия за смъртоносна порода акули, дебнеща край крайбрежията.

Живописното място на Фуертевентура е обичано от феновете на слънчеви бани и летовниците, посещаващи Канарския остров. Но в този момент е издадено предизвестие, откакто хищните животни бяха видяни да дебнат край брега единствено на 200 метра от брега.

Джетските акули оповестяват за наблюдения на акули чук, обкръжаващи места единствено на метри от местата, където хората плуват и гребят в Атлантическия океан талази. Въпреки по-малкия си размер спрямо огромните си бели братовчеди, някои глави чук евентуално могат да бъдат рискови.

По-специално огромните глави чук са с доста по-големи размери и е известно, че са нападали гневно. Акулите бяха видяни от патрули с джетове, което накара чиновниците на бреговата защита да издадат незабавно предизвестие за червен байрак, като почистиха водата и приканиха хората да не вли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР