Знам какво си мислите. Наистина е доста смело от моя

...
Знам какво си мислите. Наистина е доста смело от моя
Коментари Харесай

3 фаворитки за Оскар за главна женска роля?

Знам какво си мислите. Наистина е много самоуверено от моя страна да върша каквито и да е прогнози за номинациите за премиите " Оскар ", само че с толкоз доста огромни заглавия, които чакаме през есента, имаме и доста материал за спекулации. Ето кои са моите фаворитки (засега), които би трябвало да се борят за по този начин жадуваната статуетка за основна женска роля.

Лупита Нионго в " Нас "

" Нас "   е разтърсваща история за нормално американско семейство, което по време на отмора е нападнато от друго семейство – техни зли двойници, които трансформират почивката в цялостен пъкъл. Актрисата от " 12 години в иго " и    още веднъж потвърждава, че талантът ѝ е космически, а тази ѝ роля може да се окаже най-хубавата в кариерата ѝ. 

Нионго, както и останалите артисти в основните функции, също играе две функции и те са в цялостен контрастност между тях . И го прави напълно . Резките придвижвания, мътните погледи и животинската експанзия, съчетани с деликатната накърнимост, смелостта и майчинския инстинкт, построяват силни и запаметяващи се персонажи, които няма по какъв начин да не бъдат видяни от Академията. 



И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР