Знам, че има клубове, които искат да се разбунтуват… Сега

...
Знам, че има клубове, които искат да се разбунтуват… Сега
Коментари Харесай

Бербатов: Клубове, фенове, време е за революция!

„ Знам, че има клубове, които желаят да се разбунтуват… Сега е моментът. И никой няма да ви вини. Никой. Вие сте в правото си! “ С тези думи футболистът Димитър Бербатов прикани футболните клубове у нас обществено да изразят позицията си, обвързвана със завръщането на Борислав Михайлов отпред на Българския футболен съюз, откакто отдръпна подадената през 2019 година оставка от управителния пост.

„ Има и клубове, които ги е боязън. А не би трябвало! Казах ви, аз и моят екип сме с вас! Не бъдете заложници на страха… Защо слушам непрекъснати крясъци за смяна? А никаква реакция “, написа през днешния ден Бербатов в формалния си блог.

„ Клубове, почитатели, публицисти, хора рЕволюцията би трябвало да стартира! Трябва да се събудим и да действаме “, прикани той.

По думите му протичащото се е „ насмешка “ с българския футбол, а „ светът ни се смее “. Бившият нападател на „ Манчестър Юнайтед “ се обърна и към почитателите. „ Вие сте в мощна позиция… Вие имате и по-голяма роля в тази ситуация. Можете да я изразите, тъй като знам, че сте за смяната “, означи той.

„ Безочие, безочливост, постановка… Вземам назаем единствено част от заглавията в медиите! Това, което се случи оня ден, единствено ден откакто аз споделих, че ще се кандидатирам за президент на БФС, е най-грозното морално проваляне и акт на плашливост, което българският футбол е виждал. И в случай че ние позволим това да се случи, значи ние сме глупаците… “, написа още Бербатов.

Бербатов желае да е президент на БФС

Миналата седмица той разгласи, че ще се кандидатира за президент на БФС. Към екипа му се причисляват предприемачът Петър Величков, националите Стилиян Петров и Мартин Петров, както и Борис Станков, който има опит в Международния отдел на БФС. По време на конференция те показаха и част от концепциите си за ръководство. Ето и някои от целите:
Създаване на тактика за развиването на българския футбол през идващите 10 години с главен фокус върху развиването на детския и юношеския футболПроактивна взаимна работа с страната, с локалната власт, УЕФА и ФИФИзграждане на нов имидж на БФСПовишаване на интереса към футбола в БългарияПовишаване на квалификацията на българските треньори, съдии, методисти, представители в УЕФАРеструктуриране на БФС, в това число мандатност на президента и Изпълнителния комитет
Планира се и по-тясна връзка с УЕФА, с цел да бъде в течение организацията за протичащото се в българския футбол.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР