Знаете ли коя серия на Батман е Тъмният рицар: Легендата

...
Знаете ли коя серия на Батман е Тъмният рицар: Легендата
Коментари Харесай

Bold Beautiful and Batman

Знаете ли коя серия на Батман е „ Тъмният рицар: Легендата се завръща “? И аз не знам, само че тъй като съм от поколението, което помни „ Батман “ с Майкъл Кийтън и Джак Никълсън ми се коства, че епизодите му към този момент гонят по брой сериите на „ Дързост и хубост “ по малкия екран. Дори не мога да запомня имената им, във всяка последваща част Тъмният рицар е нещо като регенериран, възкръснал, съживен, изроден… и след видяното в киното нощес желая да кажа – стига!
  Забелязали ли сте, че актуалните холивудски екшъни от ден на ден наподобяват на влакче на ужасите – от първата минута задъхано деяние и адреналин, всичко това без секунда за отмора или размисъл, без усмивка, без връзка с действителността и все по-надолу по спиралата на ужаса, до момента в който най-после изцяло изтощени стигаме финала. Ето това е прекарването Батман, с дълготрайност съвсем три часа! Излишно е да се преразказва сюжета, тъй като всеки от нас го знае, просто умножете по 10 – неприятният е доста неприятен, плюс това е обезобразен, с маска на лицето, отблъскващ глас и тъп на всичкото от горната страна. Добрият е с благородна физиономия, измъчен, прочувствено унищожен, само че със мощна воля. Към всичко това прибавете досадно нравоучителни монолози, атомна бомба, 12 милиона заложници (честно!), патетична музика, раздрано американско знаме, което се вее гордо… Помощ, желая да сляза от влакчето!
  Единствените търпими неща във кино лентата са Ан Хатауей, която ми става все по-любима, акцентът на Майкъл Кейн и печалната физиономия на Джоузеф Гордън-Левит. А в случай че към момента се чудите за какво гледах кино лентата – поради сина си. И двамата сме единомислещи, че избираме Iron man  с Робърт Дауни-Джуниър. Малко човещина и възприятие за комизъм в никакъв случай не са непотребни, дори и за героите…  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР