Знаете ли какъв е ефектът от 30 портокала върху кожата

...
Знаете ли какъв е ефектът от 30 портокала върху кожата
Коментари Харесай

Витамин C – най-добрият приятел на кожата

Знаете ли какъв е резултатът от 30 портокала върху кожата ви? Мигновено младежко зарево и отпочинал тип. И за този резултат голяма заслуга има високата централизация на витамин С.

съдържа в себе си силата не на един, а на 30 портокала!



Всички сме чували за удобните дейности на витамин С върху здравето, само че малко на брой знаят, че той е и най-мощният антиоксидант. Именно витамин С защищава кожата ни от оксидативен стрес и обезврежда действието на свободните радикали и замърсители като прахуляк, въздух, излагане на нездравословни UV лъчения.

Серумът  озарява кожата, бори се с хиперпигментацията и защищава от нездравословните слънчеви лъчения. Сияйна, красива и младежка кожа в един артикул – всичко, от което се нуждае едно момиче.

Витамин C играе има и противоалергично деяние и играе основна роля в синтеза на колаген, което пък способства за гладката и еластична кожа, към която всички се стремим.



 

Зарядът на огромното С носи живот и прохлада, а резултатът му върху лицата ни е сияещ и лъчезарен. Заслугата на витамин С за хидратацията на кожата също е безспорна – когато е във висока централизация има омекотяващо и стабилизиращо деяние и върху доста суха кожа. А в Anew Vitamin C тя е доста висока – цели 30 портокала!

Витамин С е значим и за по-бързия ни метаболизм, тъй че не се колебайте да го приемате и под формата на цитрусови плодове и фрешове през горещото лято, което ни чака. Освен че освежават и изпълват с сила, те засилват и имунната ни система.

Така – в комбинация с озаряващият серум AVON Anew Vitamin C  – ще знаете, че полагате най-качествената грижа за себе си! 



 

С поддръжката на Avon

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР