Знаете ли, че орехите могат да помогнат за регулиране на

...
Знаете ли, че орехите могат да помогнат за регулиране на
Коментари Харесай

Ето защо децата трябва да ядат орехи

Знаете ли, че орехите могат да оказват помощ за контролиране на кръвното налягане на вашето дете? Чудили ли сте се какви други изгоди за здравето имат орехите за вашите дребни деца? Прочетете и научете за някои от невероятните изгоди за здравето на орехите.

Орехите са сухи плодове, които съвсем наподобяват на дребен човешки мозък. Те прибавят доста съществени хранителни субстанции към чинията на вашето дете. Помислете дали да не ги включите във вашата диета за дребни първенци, с цел да го извършите по-умен и по-силен.

1. Омега-3 мастни киселини

Орехите са богати на омега-3 мастни киселини. Омега-3 са извънредно значими, защото оказват помощ на вашето дете да поддържа обикновено кръвно налягане. Освен това, ядките също оказват помощ за понижаване на равнището на холестерола на вашето дете, понижават възпалението и поддържат сърцето му крепко. Едно от най-важните изгоди от орехи за деца.

2. Магнезий

Орехите съдържат огромни количества магнезий. Минералът е жизненоважен за вашето дете, защото ниското равнище на магнезий може да усили риска от заболяване от диабет вид

3. Витамини

Орехите са богати източници на витамин В1 и В6. Тези витамини са от значително значение за развиването на мозъчната тъкан и за поощряване на здравето на нервите ви.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР