Знаете ли, че формата на пръстите може да разкрие много

...
Знаете ли, че формата на пръстите може да разкрие много
Коментари Харесай

Погледнете пръстите пръстите на човек, за да разберете всичко за характера му

Знаете ли, че формата на пръстите може да разкрие доста за личността на даден човек? Погледнете вашите пръсти, огледайте добре върха им и определете формата, която имат те, с цел да разберете какъв човек сте.

Тип А - прав

Вие сте интровертна персона, която не обича да споделя за своите усеща. Меланхолични сте, въпреки и постоянно да изглеждате мощни и бодри. По-независими сте, в сравнение с изглеждате в реалност. Всъщност, вие сте доста прочувствен човек. Ненавиждате лицемерието, лъжата и несправедливостта. Понякога може да бъдете леко арогантни, само че и жертвоготовни. Имате огромно сърце и обичате да помагате. Завършвате всяка стартирана задача до край, даже в случаите, в които ви липсва предпочитание. Може да бъдете студени към хората, които не познавате и чувствителни към околните. Вие сте усмихнати даже когато не ви е занимателно.
 Смесете оцета със сок от този плод, става вълшебна течност Смесете оцета със сок от този плод, става вълшебна течност
Вижте една лесна рецепта за повсеместен почистващ препарат, който обезпечено ще ви откаже от общоприетите артикули за разчистване, пред...

Тип Б - крив

Обикновено не проявявате самодейност към опознаването на нови хора. Лоялни сте и когато обичате, отдавате цялото си внимание на обичания човек. Макар и видимо да не изглеждате такива, вие сте чувствителни и постоянно криете своите усеща от останалите хора. Вие сте решителни и когато решите да извършите нещо, го вършиме по допустимо най-хубавия метод. Страхувате се да не бъдете засегнати, заради което постоянно се преструвате, че сте добре, когато в действителност не сте и се пробвате да запазите успокоение даже в случаите, в които сте обезпокоени. Вашият съвършен сътрудник е човек, който ви обича, схваща и дава всичко, от което се нуждаете.

Тип В - на талази

Вие сте импулсивни и раздразнителни, само че бързо ви минава. Не обичате провокациите и не се чувствате удобно в непознати води. Въпреки това почитате настройките на другите. Понякога може да бъдете нападателни, а вашето его да се демонстрира в моменти на спор, само че въпреки това сте едни от първите, които се извиняват по-късно. Пазите своите усеща и проблеми. Ясно знаете какво желаете и какво не. Вашето предпочитание е хората да ви имат доверие. Притежавате положително сърце, което е елементарно ранимо. Ако някой ви изиска опрощение, сте склонни да му простите на момента.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР