Знаете, че канелата е една от най-полезните подправки, които съхраняваме

...
Знаете, че канелата е една от най-полезните подправки, които съхраняваме
Коментари Харесай

Само ½ лъжичка от тази подправка в кафето и ще се случи ЧУДО с тялото ви

Знаете, че канелата е една от най-полезните подправки, които съхраняваме в кухненския долап. Тя е подарък от природата, който би трябвало да се научим да ценим в точния момент.

Освен вкусовите си качества, канелата е известна и със своите лечебни свойства. Как обаче можем да я включим във всекидневното си меню, без да се постанова да променяме усета на храната и напитките, които консумираме?
Какво се случва, когато прибавим канела към кафето си?  Това е смъртоносната доза КАНЕЛА. Много внимавайте с тази фалшификация! Това е смъртоносната доза КАНЕЛА. Много внимавайте с тази фалшификация!
Знаете ли, че има хранителни артикули, които в случай че консумирате в неразумни количества, могат да се окажат смъртоносни за вас. Ако се разр...

Само половин чаена лъжичка канела е в положение да понижи доста равнищата на кръвната захар. Наред с това можем да се сбогуваме с неприятния холестерол и да живеем един доста по-пълноценен метод на живот.

Това, несъмнено, напълно не е единственото потребно свойство на кафявата фалшификация. Тя освен е ароматна и придава обаяние на всеки един сладкиш, само че и забавя скоростта на преправянето на храната, което пречи на кръвната захар да се покачва внезапно.

Ако всеки ден прибавяме по ½ чаена лъжичка от подправката към кафето си, ще помогнем на имунната система да бъде по-укрепена.

Подправката работи позитивно и на кръвообращението.

 Какво се случва с тялото ни, в случай че всеки ден ядем щипка канела? Какво се случва с тялото ни, в случай че всеки ден ядем щипка канела?
Канелата е освен ароматна, само че и извънредно потребна за здравето ни. Изследванията демонстрират, че постоянната ѝ консумация носи редица по...

Кафето и канелата се комбинират чудесно. Дори няма да се постанова да подслаждате кофеиновата си напитка, тъй като канелата ще се заеме с тази задача.

Ако въпреки всичко сладостта не ви е задоволителна, можете да добавите малко мед.

Предлагаме ви да пробвате да заменяте захарта и сметаната с половин лъжичка канела всеки ден. Веднага ще усетите разликата. Ще можете да се отървете от непотребните килограми, поради забързването на метаболизма по един доста благоуханен метод.

Доверете се на канелата, нейните вкусови и лечебни свойства. В никакъв случай не подценявайте тази фалшификация, тъй като от нея има какво да извлечете като изгоди.

Пийте кафето си с половин лъжичка от ароматния прахуляк и се радвайте на един доста по-щастлив и пълностоен живот!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР