Знаеш какво казват хората: не знаеш какво имаш, докато не

...
Знаеш какво казват хората: не знаеш какво имаш, докато не
Коментари Харесай

Бори се за момичето, което обичаш и за нищо на света не го губи

Знаеш какво споделят хората: „ не знаеш какво имаш, до момента в който не си отиде “. Но за благополучие от време на време осъзнаваш това, преди да е станало прекомерно късно. Когато човек не се е държал вярно с теб и знае това, може да стартира да ти демонстрира признаци, че не желае да те загуби.

И по този начин, от кое място знаеш, че той не желае да се разделите? И в случай че той към момента не е пристигнал на себе си, по какъв начин да накараш човек да почувства, че те губи?

Знаци, че се опасява да те изгуби

Извинява се за грешките си

Когато човек в действителност се опасява да не те загуби, той освен се извинява за всичко, което е направил неправилно – само че в действителност го мисли. Вероятно може да схванеш по кое време извинението е откровено. Той няма просто да каже „ скърбя “, единствено да приключи разногласието. Той ще покаже същинско разкайване.

Ще те огледа в очите, ще отдели време за всичко това. И ще обещае, че нещата сред вас ще се трансформират, показвайки признаци на угриженост за методите, по които може да те е наранил.

Той демонстрира огромен интерес към теб и живота

От дребните до огромните неща, когато в действителност ни е грижа за някого и го желаеме в живота си, ние демонстрираме явен интерес. Ако желае да те задържи в близост, би трябвало да поддържа думите си с деяние. Това включва превозване на повече време с теб, чуване на проблемите и поддръжка.

Явният му интерес към теб би трябвало да те накара да почувстваш, че той се грижи за теб толкоз, колкото и ти за него. Не би трябвало да го поставяш под въпрос, тъй като той би трябвало да го демонстрира

Той поема отговорност за дейностите си

Поемането на отговорност е освен това от просто опрощение (затова е обособена точка в списъка). Всеки може да се извини, само че в действителност да признаеш грешките си е друго. Ако на човек най-сетне му е просветнало, че той ще те загуби, той ще поеме цялостната отговорност за всички неточности, които е направил и за това, че преди непрекъснато е провалял връзката ви.

Вместо да се отбрани или да се оправдава за себе си, той ще признае, че е отговорен. Ще се опита да разбере за какво си смутена и ще работи интензивно, с цел да поправи това, което ти е предизвикало болежка – изключително в случай че това е бил той. Поемането на самоотговорност за нашата част в една връзка (и всевъзможни проблеми) е знак за зрял човек, който в действителност се грижи за своя сътрудник.

Той ти купува дарове без причина

Подаръците са страхотни, само че явно не са нужни. Ако човек в действителност се опасява да не те изгуби, той може да се опита да ти покаже това, като ти купува непрекъснато дарове. Може да са цветя, шоколад, бижута, билети за концерт или нещо друго, което те прави щастливи. Ако го прави, тъй като знае, че е сбъркал по някакъв метод, тогава това може да не реши проблемите ви, само че е прекрасен жест. Той се пробва да ти каже, че те цени и е подготвен да се отнася с теб по метода, по който заслужаваш.

Той не желае да спори

Добре, тъй че да се надяваме, че никой от нас в действителност не желае да спори с сътрудниците си. Но в случай че той прави всичко допустимо, с цел да избегне спор, тогава той явно не желае да те загуби. Особено когато има напрежение в една връзка, могат да се случат разногласия. Но той не желае различията да ескалират.

Така че може би е подготвен да си прехапе езика, когато преди можеше да бъде много придирчив. Или може би незабавно те прегръща и ти споделя какъв брой те обича.

Той се пробва да ти покаже, че се е трансформирал

Както се споделя, дейностите приказват по-силно от думите. Едно е да кажеш нещо, само че напълно друго е да го направиш. Ако той в действителност се тормози да не те загуби, той ще предприеме дейности, с цел да те задържи в живота си.

Ако той се усеща в риск да те загуби, тогава нещо явно би трябвало да се поправи. Ако това е нещо, което е направил (или не е съумял да направи), тогава той би трябвало да постави старания да се опита да ти покаже, че се е трансформирал. Каквото и да е проблематичното държание, в случай че той се опасява, че ще си тръгнеш, дейностите му би трябвало да стартират да демонстрират, че той се пробва да се поправи и да се оправи по-добре.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР