Знаем ние, момичетата, колко е трудно понякога да намерим перфектната

...
Знаем ние, момичетата, колко е трудно понякога да намерим перфектната
Коментари Харесай

Когато открием перфектната вечерна рокля

Знаем ние, девойките, какъв брой е мъчно от време на време да намерим съвършената рокля, изключително когато желаеме да имаме съвършената вечер. Вечер за шерване, вечер за вино, вечер за обич, вечер за празнуване. Обикаляме с часове (дори и да нямаме толкоз време), нервно се редим пред пробните, а постоянно тя е единствено на ръка разстояние, стига да усетим оня вътрешен клик, когато я забележим. Точно това се случи с тази прелестна рокля от сиво кадифе на Ted Baker , която открихме в магазин.



Толкова елегантно и ефирно обгръща тялото и прави силуета ни още по-изящен и мекушав, с цел да ни води към обичаните ни места в града. И най-хубавото е, че няма потребност от непотребни аксесоари. Достатъчни са ни единствено дребен пъстър клъч – за документи, карти, телефон и червило – и едни високи токчета, минимум тъй като с тях още по-уверено и елегантно ще пристъпим там, където един взор от обичания мъж е задоволителен, с цел да сме сигурни, че това в действителност е съвършената рокля.



Аутфит: Рокля Ted Baker и клъч Pauls Boutique от магазин  /  Paradise Center (етаж 1) в София, Burgas Galleria, Mall Plovdiv и Grand Mall Varna/

Снимки: Станислав Димитров; грим: Виктория Стефан; модел: Стиляна @Ivet fashion; локация:

С поддръжката на FF Group

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР