Знаем, че в модата всичко се връща и миналото не

...
Знаем, че в модата всичко се връща и миналото не
Коментари Харесай

5 тенденции от 70-те, които отново ще носим това лято

Знаем, че в модата всичко се връща и предишното не стопира да въодушевява дизайнерите. След огромната Y2K вълна, е ред да се върнем към нещо леко и бохемско, тъкмо като за лятото. И какво друго с изключение на няколко трендове от 70-те, които можем да интерпретираме самоуверено по отношение на нашия жанр. Точно като облеклата (въпреки че го виждаме и при аксесоарите), които като че ли са плетени на една кука. Тези летни плетива са същински шлагер за това лято и сигурно би трябвало да имаме най-малко един топ, панталон или рокля, изключително за дните край брега на морето или за някой летен фестивал.

Това се отнася и за шалът. През годините виждаме по какъв начин той може да се носи като топ, колан или даже на дръжката на чанта. С наближаването на лятото обаче няма по-добър метод да го носим като го използваме като аксесоар за коса, без значение дали ще е като лента или ще покрива горната част на главата. Продължаваме с аксесоарите, с цел да обърнем внимание на обувките на платформа. Те са съвършената комбина с панталоните и дънките вид „ чарлстон “ за издължаване на силуета. Но пък ги виждаме в толкоз разнообразни тълкования при летните обувки, тъй че могат да се носят и с рокли, и с поли, и с къси панталони.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lucy Williams (@lucywilliams02)

Разбира се, говорейки за бохо изискан от 70-те, няма по какъв начин да минем без красивите миди или макси рокли. Добавяме ботуши или сандали, гривни, слънчеви очила с цветни стъкла, шал на главата и сме подготвени. Независимо дали отиваме на фестивал, на пикник в града, на градинско празненство или даже на работа, в случай че офис средата го разрешава.

С това десетилетие свързваме и по този начин наречения tie-dye ефект с преливането на цветовете. Ако през последните години той се носеше най-често при стайлинг за фестивал или върху бански, за лятото на 2023 година дизайнерите са решили да му върнат част от блясъка. Независимо дали е употребен върху рокля, топ или панталон, той е преразгледан от всеки ъгъл, с цел да дава отговор съвършено на настоящите упования и трендове.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)
 От офиса до плажа - ето полата, която ще бъде шлагер това лято


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР