Знаем, че в гардероба си винаги може да намерим място

...
Знаем, че в гардероба си винаги може да намерим място
Коментари Харесай

Новата it чанта за сезона и как я носят звездните момичета

Знаем, че в дрешника си постоянно може да намерим място за още един чифт обувки, както и за още една чанта. Аксесоарите, които също следват трендове и стилове или минимум ни оказват помощ да освежим елементарно визията си, изключително когато избираме минималистичния жанр. Вече сме ви показвали тези timeless модели на Chanel, Dior и Louis Vuitton, които остават неподвластни на времето и през годините просто виждаме разнообразни техни версии. Това се отнася и до модела Jacky на Gucci, който предходният креативен шеф на марката Алесандро Микеле включваше съвсем във всяка сбирка.

Този сезон обаче в портфолиото от аксесоари на италианския бранд влиза още веднъж Horsebit Chain. И в случай че трябваше да имаме единствено една чанта в дрешника си, това безспорно щеше да е този модел на Gucci. Той е звездата в стайлинга на доста it девойки, които сега препускат из стилните столици, само че от ден на ден го виждаме и в Инстаграм фийда си. Затова и умерено може да кажем, че това е новата it чанта за есента. Както известният модел на Dior – Saddle Bag, и тук имаме ентусиазъм от седлото на конете, само че в много по-различна форма, която разрешава да се носи както през рамо, по този начин и като клъч.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tamara Kalinic (@tamara)

Виждаме я в разнообразни цветове – черно, алено, бежово, зелено и сребристо, както и от капитонирана кожа, само че, несъмнено, има и вид с монограма на марката. Тази емблематична чанта на италианската къща в действителност стартира своята история през 2000 година, само че в този момент я виждаме в актуализирана версия, която инфлуенсърите комбинират с съвсем всеки стайлинг – както с публични тоалети, по този начин и с по-небрежни комбинации от дънки и жилетка.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

 
Якето, което ще бъде най-елегантният ни съдружник за есента

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР