Знаем, че Коледните дни носят топлина и семеен уют. Също

...
Знаем, че Коледните дни носят топлина и семеен уют. Също
Коментари Харесай

Да подарим ли златно бижу за Коледа?

Знаем, че Коледните дни носят топлота и фамилен уют. Също по този начин знаем и че като част от празника би трябвало да си подарим дребни подаръчета. Макар да не ги оставя под елхата Дядо Коледа, те въпреки всичко носят духа на вечерта и са причина за усмивките на околните ни. Колкото и да ни се желае всяка година да подаряваме чорапки и топли одеялца, все в миналото би трябвало да изберем и нещо малко по-различно вид подарък със стойност сходен на предлаганите от. Но дано забележим какви са най-предпочитаните бижута за Коледен подарък.
Златни обеци
Изключително изискан подарък са златните обеци. Ако желаете да зарадвате нежната си половинка с подарък, то това може би е най-хубавият избор. При обеците не може да объркате размер, тъй че единствената задача, с която би трябвало да се справите, е да подберете верния жанр. Ще откриете голямо многообразие от златни обеци - едни от тях са със скъпоценни камъни, други без, на трети даже има място, на което да ги надпишете. За да зарадвате вашата половинка може даже да вземете обеци с жълто злато и скъпоценните камъни в обичания ѝ цвят. Така тя ще остане очарована от вниманието, което сте вложили в избора на подарък.


Златна гривна
Спрямо златните обеци, златните гривни са добър подарък и за мъж и за жена. Ако я изберете да е с кожени детайли, тя ще зарадва всеки представител на мъжкия пол. Мъжете обожават този знак на мъжкарство и няма по какъв начин да не оценят сходен подарък. Съвет от нас е да сложите гривната в красива кутия и по този начин да я подарите.
Гривни с червен конец и златна висулка
Какво по-добро време от Коледа, когато става въпрос, за гривна, която носи шанс. Червеното конче от дълго време се счита за подарък за деца и бременни. Последните няколко десетилетия всички започнаха да носят такива гривни. Вярването, че пазят от зли очи подхожда на мнозина. Червеното конче със висулка може да бъде приветлив и благ подарък, в случай че подберете и, която да е обвързвана с индивида. Например, в случай че той обича животните, може да е висулка във формата на обичаното му животинче или пък марката на обичания му автомобил. Вариантите са безчет. Дори, в случай че не откриете това, което сте си представяли, постоянно можете да попитате в Сомаха, дали могат да ви го изработят за вас.
Златен комплект
Ако пък желаете да зарадвате дамата до вас с доста безценен подарък, то цялостен комплект бижута е може би един от най-хубавите разновидности. Обикновено комплектите включват гривна, колие и обеци. Понякога може да имат и пръстен. При тях, както и при обеците, би трябвало доста деликатно да подбирате стила на комплекта, тъй като това е първото нещо, което дамата ще забележи. Ако в комплекта има и пръстен би трябвало да обърнете и в допълнение внимание на размера. Има някои модели пръстени, които не могат да се стесняват или уголемяват, тъй че наложително питайте за това в магазина, в случай че не знаете размера. Най-често това са пръстени с инкрустирани скъпоценни камъни, чиито кревати биха се развалили, в случай че пръстенът се стесни или разшири и камъните биха паднали.
За заключение
Коледа е прелестен празник, който ни напомня, че би трябвало да прекарваме повече време с околните ни хора. Начините, по които можем да ги зарадваме са доста - от топла храна до благ подарък. И в случай че по Коледа храната най-често е в обилие, то подаръците не рядко се повтарят. Ако и на вас ви се коства, че към този момент имате прекомерно доста подарени коледни чорапи, то нашето предложение е за малко по-скъп подарък, който да символизира и какъв брой скъпи са вашите близки за вас. Ще откриете златни бижута на най-разнообразни цени, тъй че не е наложително, да похарчите цяло положение, с цел да изненадате околните си прелестно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР