Знаехме, че Beckham - документалната поредица на Netflix за живота

...
Знаехме, че Beckham - документалната поредица на Netflix за живота
Коментари Харесай

Когато и Дейвид хване Виктория в лъжа

Знаехме, че Beckham - документалната поредност на Netflix за живота и кариерата на Дейвид Бекъм, ще бъде забавна, само че тя надмина упованията ни. 
 Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм в Beckham - 20 години след хипотетичната невярност с Ребека Лус
Виктория Бекъм проговори за изневярата на Дейвид Бекъм

20 години след абсурда

Вече разбрахме кои тъкмо мемоари футболистът би желал да изтрие, в случай че има тази опция, а поредицата ни сподели и по какъв начин ловко съумява да се закача със брачната половинка си Виктория.

В обществените мрежи циркулира клип от част от самостоятелното интервю, което Виктроия Бекъм е дала пред камерите за Beckham. Вижда се по какъв начин тя дефинира фамилията си като работливи хора и част от работническата класа в страната.
Tories trying to relate to working class people for the
В този миг се намесва Дейвид, надничайки зад една от вратите в помещението, и я приканва да бъде почтена. Първоначално брачната половинка му отхвърля да отговори на въпроса с каква кола татко ѝ я е карал до учебно заведение.
 Дейвид Бекъм и спомените, които желае да изтрие - какво разкри футболистът в Beckham
Кога хората са заплювали Дейвид Бекъм по улиците

Тъмната страна на футбола

В последна сметка Виктория Бекъм споделя, че през 80-те години на предишния век татко ѝ е имал... Rolls-Royce. При чутия отговор Дейвид благодари на брачната половинка си и излиза от стаята, написа Insider. Разигралата се сценка пък се хареса на доста хора в обществените мрежи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР