Значителното увеличаване на случаите на коронавирус и възможното връщане на

...
Значителното увеличаване на случаите на коронавирус и възможното връщане на
Коментари Харесай

Гръцки вестник: Дойде втората вълна на коронавируса

Значителното увеличение на случаите на ковид и вероятното връщане на някои от рестриктивните мерки, което ще бъде обсъждано през днешния ден на видеоконферентна среща под председателството на премиера Кириакос Мицотакис, са съществена тематика в днешните гръцки вестници.

"Коронавирусът. Дойде втората вълна ", е заглавието, под което "Та неа " оповестява за записаните през вчерашния ден 75 нови случая на заразяване. Тревога е оповестена в Атина, Солун, Волос и Кавала, а държавното управление и националната работа за публично здраве активизират всичките си сили.

"Елефтерос типос " също написа за "взрив на разпространяването " в Атина, Солун и Кавала. Според изданието има оферти за ограничение на работното време на питейните заведения или даже за затварянето им поради следеното събиране на огромни групи хора.

Гърция регистрира рекордните 110 нови случая на ковид

"Контра нюз " също написа, че "контролът се е изплъзнал " и се постановат по-строги ограничавания. Според изданието измежду ограниченията, които се разискват, са затварянето на увеселителните заведения, ограничението на работното време на заведенията за хранене, кафенетата и питейните заведения, връщането на есемесите при излизане на възрастните хора отвън домовете им и наложителното носене на маска даже и навън.

"Катимерини " оповестява, че в град Кавала, Северна Гърция, краткотрайно е спряна работата на дружество за преправка на месо, където са открити 23 случая на ковид, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР