Зловещ сигнал за намушкана жена и труп на мъж са

...
Зловещ сигнал за намушкана жена и труп на мъж са
Коментари Харесай

Зловещ сигнал за труп в барака и намушкана жена в Софийско

Зловещ сигнал за намушкана жена и мъртвец на мъж са получили в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в София – област.

Той бил подаден в края на предходната година, само че от Министерство на вътрешните работи в този момент го вършат публично притежание. За наслада сигналът се оказал подправен.

Младеж на 18 години от драгоманското село Беренде съобщил в полицията, че майка му е намушкана с нож, а в колиба в селото след това е разкрил мъртвец на мъж.

Незабавно след приемането на злокобния сигнал на адреса били изпратени полицейски чиновници и екип на Спешна помощ. Те заварили майката на подателя на сигнала невредима и в положително здраве, не разкрили мъртвец и на посоченото място.

По данни на жената, синът ѝ страдал от психическо заболяване, само че не е освидетелстван публично. Материалите по случая са докладвани в районната прокуратура с мнение за започване на процедура по член 155 от Закона за здравето по отношение на младия мъж, съгласно който той предстои на наложително настаняване и лекуване в съответното лечебво заведение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР