Злокачественият тумор представлява анормален растеж на клетките и навлизането им

...
Злокачественият тумор представлява анормален растеж на клетките и навлизането им
Коментари Харесай

Известен онколог разкри: Ако ми открият тумор, веднага ще направя това

Злокачественият израстък съставлява необикновен напредък на клетките и навлизането им в други елементи на тялото. Туморната тъкан се популяризира в организма по пътя на неконтролирана митоза – деленето на клетките. Не всички тумори обаче са злокачествени. Доброкачествените не се популяризират в други елементи на тялото. Един от най-известните лекари и учени в Съединени американски щати Марк Хайман неотдавна написа доста забавен материал за здравно списание. „ За страдание, в живота си се сблъскваме доста постоянно с този противен проблем. Случи се и с моето семейство и с пациенти. Проблемът е в това, че обичайна медицина мисли неправилно, с остарели способи, когато става дума за злокачествени тумори. Научихме се чудесно да ги изрязваме, да ги горим и даже да ги разяждаме с химиотерапия, ние ги облъчваме с радиация и бомбардираме с медикаменти, само че повода за пораждане на подлата болест по този начин и не се поддава на лекуване “, написа лекар Хайман.

И СПОДЕЛЯ ПЕТТЕ НЕЩА, КОИТО БИ НАПРАВИЛ НА ПЪРВО МЯСТО, АКО ЧУЕ СТРАШНАТА ДИАГНОЗА
„ 1. Бих спрял да хапвам захар – захарта храни раковите кафези. Трябва да се придържате към диета, която поддържа естествени равнища на инсулина. 2. Бих изключил от менюто си всички храни, които не ми понасят. За всеки човек те са разнообразни. Например 35% от популацията на Америка не понася глутен. Ако тези хора ядат самун всеки ден, то рано или късно ще чуят неприятната новина.
3. Бих се погрижил за възпалителните процеси в тялото си.
Възпаленията са директен път към всички възпалителни процеси в тялото, в това число и появяването на злокачествени тумори. 4. Бих се погрижил за здравето на червата си. В момента доста учени интензивно тестват хипотезата, че повода за появяването на тумори може да бъде микробиомът на дебелото черво.

5. Бих избягвал токсините. Нужно е да се заобикалят пестициди, фталати, бисфенол А, антипирини, тежки метали (олово и живак, на първо място). Как да го извършите? Не си купувайте питиета в пластмасови съдове не яжте и полуфабрикати. И запомнете: диагнозата не е присъда. Ако извършите задоволително старания, заболяването постоянно е допустимо да се победи.
Вашата задача е да не разчитате само на лекарите, само че и на самия себе си!
Направете всичко допустимо, с цел да увеличите възможностите си “, приключва доктор Хайман.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел.
Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР