Златото поевтинява в рамките на корекция, след малко повишение, предизвикано

...
Златото поевтинява в рамките на корекция, след малко повишение, предизвикано
Коментари Харесай

Стойността на златото се променя незначително


Златото поевтинява в границите на промяна, по-късно покачване, провокирано от упованията на търговците, свързани с данъчната промяна в Съединени американски щати, излиза наяве от данните от търговията.

Цената на декемврийския фючърс за златото на борсата в Ню Йорк Comex се намали с 2,06 $, или 0,16 % до 1276,84 $ за тройунция. Стойността на декемврийския фючърс за среброто спадна с 0,35 % - до 16,99 $ за унция.
Повишението на цената на скъпоценния метал, съгласно анализаторите по-рано се дължи на неяснотите, към данъчната промяна в Съединени американски щати. През предходната седмица бе показан проектът за промени, като съгласно него се предлага и отсрочване за 2019 година на понижението на ставката за данъчно облагане на облагата на корпорациите до 20% от актуалните 35 %

Търговците са в очакване и на данните за инфлацията в Съединени американски щати, като те би трябвало да бъдат оповестени в сряда.
Инвеститорите наблюдават деликатно и обстановката в Близкия Изток, след задържането на десетки в Саудитска Арабия в границите на оповестеното от управляващите там антикорупционно следствие, а също и заради напрежението с Иран.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР