Златното момиче“ Мадлен Радуканова има ново гадже, научи HotArena. За

...
Златното момиче“ Мадлен Радуканова има ново гадже, научи HotArena. За
Коментари Харесай

„Златната“ Мадлен заряза сина на Славеи Бинев, крие новото гадже

„ Златното момиче “ Мадлен Радуканова има ново гадже, научи HotArena.

За момента гимнастичката не желае да разкрие неговата идентичност и той е обгърнат в тайнственост. На няколко пъти тя единствено загатна за новия си обичан в обществените мрежи, само че по този начин и не го е посочила до момента.

Според близки до нея двамата са дружно от няколко месеца. Запознали се преди Олимпиадата в Токио, само че връзката им се развила едвам след златния орден на Радуканова и съотборничките й.

За Мадлен това е първа връзка след края на връзките й с Калоян Бинев. Една от най-известните спортни двойки в България се раздели напролет на 2020 година. Макар гимнастичката и синът на Слави Бинев да не го оповестиха публично тогава, Радуканова призна няколко месеца по-късно в чат. В чат с почитателите на въпрос дали има гадже, тя отговори с „ Не “.

Двамата бяха дружно към две години. Връзката им стартира в края на 2017 година. Бяха бясно влюбени и  подкрепяха спортни си кариери. Споделяха и една огромна фантазия - медали от Олимпийските игри. Каква е повода за раздялата им не е ясно, само че тя изненада мнозина писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР