Златно време е за Нетфликс и останалите стрийминг платформи -

...
Златно време е за Нетфликс и останалите стрийминг платформи -
Коментари Харесай

"Нетфликс" хвърля ръкавица на Холивуд с най-скъпия филм в историята си

Златно време е за " Нетфликс " и останалите стрийминг платформи - хората си стоят у дома, кината (в по-голямата част от света) не работят, а където работят - прожектират остарели ленти пред шепа запалянковци с маски... След като неотдавна заяви за най-гледания филм в своята история - Еxtraction с Крис Хемсуърт, който е видян от най-малко 99 милиона души по време на карантината, " Нетфликс " протяга ръка към по-голяма лъжица.

Студиото на стрийминг колоса стартира подготовка за фотосите на най-скъпия си филм - двестамилионния " Сивият " (The Grey Man), който се мери по бюджет с най-мащабните холивудски продукции. Негови режисьори ще бъдат братята Антъни и Джо Русо, познати от филмите на " Марвъл " " Отмъстителите " 2 и 3 и  " Капитан Америка: Зимният боец ". Това са и хората, които държат върха за най-касов филм на всички времена - режисираният от тях " Отмъстителите: Краят " с 2.8 милиарда $. (В днешните коронавирусни времена тези галактически цифри звучат като някакъв отдалечен сън.)

Двамата Русо бяха продуценти и на шлагера Extraction, а в този момент ще продължат партньорството си с " Нетфликс " като режисьори. В основата на " Сивия " стои едноименен шпионски разказ на Марк Грейни, а вярата е високобюджетната продукция да се развие в пълноводен франчайз от вида на Джеймс Бонд, оповестява " Дедлайн ". Вече са ясни и две от огромните имена в актьорския състав – Райън Гослинг и Крис Еванс, като последният е добре осведомен с работата на двамата братя след присъединяване си във филмите за Отмъсттелите и " Капитан Америка ". В екипа на плана влизат и още хора, работили по основаването на „ Отмъстителите “. Братята Русо ще се срещнат още веднъж със сценаристите Кристофър Маркъс и Стивън Макфийли.

Романът " Сивият ", преведен и на български, разказва за „ гибелен двубой сред двама наемни убийци – Корт Джентри (Гослинг), на свободна процедура, е преследван из целия свят от Лойд Хансен (Еванс), някогашен чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ от обкръжението на Джентри “.

„ Филмът ще изправи тези двама огромни артисти в истински двубой един против друг – разяснява Антъни Русо. – Те съставляват две разнообразни версии на Централно разузнавателно управление на САЩ – какво Управлението може да бъде и какво може да направи. За тези, които не харесаха „ Завръщането на първия отмъстител “, в този момент ще се пренесем в по-истинска конюнктура. 

Джо Русо прибавя: " Намерението ни е този филм да може да се състезава с най-големите продукции за кино, а опцията да го създадем с Гослинг и Еванс е фантазия за нас. Смятаме да създадем франчайз и да построим цяла галактика, чийто център ще бъде Райън. "

Очаква се същинската продукция на " Сивият "  да стартира през януари 2021 година Междувременно " Нетфликс " приготвят и продължение на Extraction, чийто режисьор още веднъж ще е Сам Харгрейв, а Джо Русо ще напише сюжета. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР