Златният Ерген е официално тук и той доказва, че никога

...
Златният Ерген е официално тук и той доказва, че никога
Коментари Харесай

71-годишен е Ергенът в САЩ

Златният Ерген е публично тук и той потвърждава, че в никакъв случай не е късно да намериш любовта, споделят от Варайъти.

Гери Търнър, 71-годишен дядо от  щата Индиана, ще играе ролята на първия по рода си старши жител на телевизия Ей Би Си, търсейки обич по малкия екран тази есен.

Златният Ерген е най-новият спиноф от франчайза „ Ергенът “, който е излъчил 60 сезона от дебюта си през 2002 година Предаването ще покаже „ напълно нов тип любовна история – една за златните години “, съгласно Ей Би Си, което споделя, че на обезсърчителен романтик се дава втори късмет за любовта в търсене на сътрудник, с който да показа залезните години от живота си.

Риалитито – което ще се излъчва тази есен в понеделник от 22:00 часа. е нов поврат към дългогодишния франчайз на излъчвания за запознанства на Ей Би Си.

Търнър е разказан от мрежата като „ обаятелен 71-годишен патриарх “, който ще покаже, че любовните истории единствено стават по-добри с възрастта.

Пенсиониран ресторантьор, ненагледен татко и дядо, Гери (произнасяйки се Гари), живее в мечтаната си къща до красиво езеро в Индиана. Той постоянно е ангажиран да провежда барбекюта, да играе пикълбол, да се радва на обичаните си спортни тимове от Чикаго и да прекарва време с приятелите и фамилията си по заведения за хранене и локални свърталища.

Търнър се дами за своята обич от гимназията, Тони, през 1974 година Двамата живеят благополучен живот в продължение на 43 години, с двете си дъщери, Анджи и Джени, а по-късно и двете им внучки, Чарли и Пейтън. За страдание, Тони ненадейно се разболява и почива през 2017 година Шест години след нейната гибел и с поддръжката на фамилията си, Търнър към този момент е подготвен още веднъж да откри любовта.

 

 

 

 

 



 



 



 



 

" Златният Ерген " с двете си дъщери и двете си внучки.

 

 

 

Снимки: Brian Bowen Smith

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР