Златко Костадинов е нанесъл лека телесна повреда на медицинското лице,

...
Златко Костадинов е нанесъл лека телесна повреда на медицинското лице,
Коментари Харесай

Бургазлия хвана лекар за гърлото, изнервил се от чакане за преглед

Златко Костадинов е нанесъл лека телесна щета на здравното лице, съдът му наложи санкция от 1000 лева

Бургазлията Златко Димитров скочи на здравно лице от известна болница в жк. „ Меден рудник ”, защото чакането за надзорен обзор го изнервило. Грозната сцена се е разиграла през лятото на 2021 година, само че едвам тази седмица 53-годишния мъж е получил наказване от Районния съд в Бургас.

Димитров завел татко си на обзор, защото възрастният мъж бил опериран от промяна на ставата. Когато отишли в болничното заведение обаче по коридорите било цялостно с пациенти и се наложило двамата мъже да изчакат, с цел да влязат в кабинета. Така минали няколко часа и Златко почнал да се изнервя и да беснее пред вратата на кабинета. Когато пристигнал техният ред, бургазлията безусловно избухнал, хванал с ръце доктора за шията и почнал да го души.

На помощ незабавно се притекли други лекари и защитата за лечебното заведение, които извели експанзия мъж отвън обекта. Установено било, че той е нанесъл лека телесна щета на медицинския експерт, който бил доктор в ортопедотравматологично поделение.

Районният съд в Бургас е наложил административно наказване на Златко Димитров, сподели инспекция на Флагман.бг в правосъдните масиви.

Бургазлията е бил санкциониран с 1000 лева за агресивното си държание. Съдът го оправда по обвиняването действието да е осъществено във връзка службата на лекаря.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР