Златка Райкова посреща Новата година с чисто ново лице. Моделката

...
Златка Райкова посреща Новата година с чисто ново лице. Моделката
Коментари Харесай

Русата Златка с ново лице за Нова година! Райкова показа необичайно изострена физиономия и издути джуки

Златка Райкова посреща Новата година с чисто ново лице. Моделката най-вероятно се е ремонтирала преди празниците, тъй като в последно време наподобява много по-различно от преди. Най-вероятно е предходна през кабинета на някой еластичен хирург, дочу HotArena.

Декември и януари са най-празничните месеци в фамилията на някогашната Мис Плеймейт и нейния обичан – Благой Георгиев-Джизъса. Освен Бъдни вечер, Коледа, Нова година и имените дни по това време, те честват и рождени дни. Бившият футболист е роден на 21 декември, а половинката му – на 12 януари. Вероятно с цел да ознаменува по отговарящ метод тези знаменателни събития, Златка е решила да се разкраси. Още на рождения ден на Благо направи усещане странната смяна в нейното лице. То изглеждаше извънредно удължено и изострено, а устните – доста по-плътни от нормално. „ Малко е прекалила с хиалурона ”, разясниха зад тила ѝ нейни познати, поканени за празника на Джизъса. Внимателно вглеждане във физиономията на моделката обаче демонстрира, че смяната в устата ѝ не е единствената. Най-вероятно е правила нещо и с брадичката и скулите си. Последните са много по-прибрани, в сравнение с бяха преди. Благодарение на това лицето на русокоската от Пазарджик е станало доста по-продълговато.

Най-вероятно смяната във външния тип на Злати е правена през ноември. Месец по-рано тя роди първото си дете, което е четвърто за мъжа ѝ. Малкият Благо младши пристигна на бял свят на 7 октомври, а както наподобява, майка му едвам е дочакала да се възвърне от раждането, с цел да посети кабинета на пластичния си хирург и да разиска с него подобренията по външния си тип. Дали те фактически са довели до разхубавяване на родилката, е въпрос на персонална преценка и усет. Безспорен факт е само, че лицето ѝ е много по-различно спрямо началото на връзката ѝ с Благо, което не беше чак толкоз от дълго време. Любовта им пламна през лятото на 2018 година, малко по-късно двойката влезе във „ ВИП Брадър ”. Снимки от оня интервал демонстрират Злати с много по-обло лице и не толкоз остра брадичка в съпоставяне със в този момент.

„ Може да е лекувала следродилна меланхолия с пластични интервенции ”, клюкарстват познати на Мис Плеймейт 2007. Самата тя не крие, че хормоните са ѝ правили страшни проблеми след раждането. Непрекъснато плачела, без даже да знае каква е повода. Не и изключено това фактически да я е тласнало към опити да се разкрасява с крайни ограничения, каквито са пластичните интервенции. В нейния случай те не са нещо извънредно, а способ, който от години практикува, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР