Златка Райкова и Карен Хачатрян, които се ожениха през уикенда,

...
Златка Райкова и Карен Хачатрян, които се ожениха през уикенда,
Коментари Харесай

Посмали малко: Златке, полудя ли?! Как сватбата ти струва 300 бона?!

Златка Райкова и Карен Хачатрян, които се ожениха през уикенда, " изкъртиха мивките " с гръмкото съобщение,че сватбата им е коствала рекордните 300 000 лв.! Според източник на Lupa.bg, в действителност цената на тържеството е била най-малко 4-5 пъти по-ниска и целия харч е излязъл към 70 000 лв.. Причината е, че огромна част от сумата е била на бартер с хотел " Маринела ", а и гостите не са били чак толкоз доста. Освен това и Галена, и Азис са се съгласили да пеят на тържеството против алегорични възнаграждения, а не за действителните суми, които желаят. Според осведомени, фолк звездите са получили по 5000 лв. хонорар за изявата си.

Явно Русата Златка или госпожа Хачатрян, както към този момент може да се именува, е подшушнала на гостите си и някои медии да разправят тези небивалици, с цел да се види каква огромна звезда е. Само че, първо - Райкова няма бизнес, който да е толкоз сполучлив, че да разреши да пръсне тези пари за един ден и второ - не е омъжена за милиардер, нали?! Карен е заможно момче, само че несъмнено не е по силите му да се изръси с 300 бона за сватбено празненство, разясняват в светските среди.

" С сходни гръмки изцепки най-вече да викнат на инспекция инспекторите от Национална агенция за приходите, с цел да ревизират приходите им ", разясняват в светските среди.

" Много е смешно, когато някоя от нашите кифли и бръмчалки, все едно не ги знаем, стартира да се прави на Кейт Мидълтън. Абе, моме, ти да не си дамата на Кирил Домусчиев - най-малкото?! Откъде ще ги извадиш ти тези пари, да не приказваме за Карен?! Да, може да имате такава сума и малко от горната страна, само че това ви са парите за живот, а не парите за една женитба ", смеят се консуматори в нета.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР