Златан Ибрахимович говори след повторния си дебют за Милан. Шведският

...
Златан Ибрахимович говори след повторния си дебют за Милан. Шведският
Коментари Харесай

Златан: Исках да вкарам и да застана като Бог пред трибуната

Златан Ибрахимович приказва след повторния си дебют за Милан. Шведският нападател се появи след почивката за "росонерите ", само че не съумя да помогне на отбора си и гранда стигна единствено до 0:0 със Сампдория.

"Усетих доста адреналин и страст. Носех това в себе си в продължение на 9-10 години. Връзката с почитателите тук постоянно е позитивна и красива. Дават ми доста аргументи да върша нещата, както би трябвало, с цел да им се отплатя. В последната част на терена ни липсва експанзия, убеденост за отбелязване на гол. Не сме съсредоточени в наказателното поле. Трябва да разберем какво да създадем, с цел да извадим най-хубавото от тима. Тук съм от четири дни и се пробвам да оказа помощ по всевъзможен метод на отбора. Има доверие ", показа Златан пред Скай Спорт след повторния си дебют за "росонерите ".

"Обясних на Рафаел Леао какво придвижване би трябвало да направи, когато топката идва в него. Това е всичко, което му споделих. Работим, упражняваме и би трябвало да страдаме дружно. Феновете не са 100% щасстливи, само че е обикновено, резултатите не са позитивни. Работим и мислим положително. Много съм разчувствуван от поддръжката на "Сан Сиро ". Бях доста съсредоточен на терена. Исках да вкарам гол и да направя жестта като Бог пред трибуната. Но идващият мач идва и това е задачата ", добави още шведът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР