Зинедин Зидан определи отпадането на Реал Мадрид от Леганес на

...
Зинедин Зидан определи отпадането на Реал Мадрид от Леганес на
Коментари Харесай

Зидан: Това е най-лошият момент в кариерата ми

Зинедин Зидан дефинира отпадането на " Реал " Мадрид от " Леганес " на 1/4-финал за Купата на краля като най-лошият миг в треньорската му кариера досега.

" Белите " отстъпиха с 1:2 в реванша и за първи път в 115-годишната си история отпада от конкуренцията след победа в първата среща.

" Това е крушение. Най-лошия миг в треньорската ми кариера. Не скърбя за решенията, които взех в този мач. Поемам отговорност за това, което направих. След успеха с 1:0 в първия мач да стартираме по този неприятен метод в реванша е необяснимо държание за мен. Ето по тази причина съм сърдит. Не разбирам какво става ", разяснява Зидан след мача.

Той увери, че ще води отбора на 1/8-финал в Шампионската лига против " Пари Сен Жермен ". Този мач, който ще бъде излъчен директно по bTV Action на 14 февруари, най-вероятно ще реши ориста на наставника. " Реал " е в рецесия и в шампионата, като изостава на 19 точки от водача " Барселона ".

" Аз съм виновен за всичко. Трябва да намеря решение. В някои срещи съумяваме, само че не сме задоволително непрекъснати. Трябва да се раздаваме и постоянно да се борим ", добави Зидан.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР