Зимата не е любимият ни сезон, а настроението ни често

...
Зимата не е любимият ни сезон, а настроението ни често
Коментари Харесай

Ароматите, които ще диктуват тенденциите тази зима


Зимата не е обичаният ни сезон, а настроението ни постоянно е тъмно, също като времето, което значи единствено едно - належащо е да вложим двойно повече старания, с цел да го подобрим. Ароматите несъмнено играят значима роля в това. А кое ще върви след нас, където и да отидем? Парфюмът, несъмнено. Независимо дали сме в офиса, пазарим или сме си вкъщи, парфюмът постоянно ще бъде подготвен да повдигне настроението ни. Достатъчно е единствено да го впръскаме един път и той ще си прави работата неусетно.

Бяхме доста любопитни да научим кои са ароматите, които ще диктуват трендовете измежду парфюмите тази зима. Резултатите от изследването ни несъмнено ни въодушевиха. Ето с какви аромати да се заредите за зимата 2023-2024:
Топли и пикантни аромати


Един от безконечните любимци през зимата е категорията топли и пикантни аромати. Очаква се парфюмите с нотки на канела, карамфил, индийско орехче и кардамон да бъдат на напред във времето, предизвиквайки чувство за комфорт и уют. Тези пикантни акомпанименти освен разсейват като топла пара от кафе студеното време, само че и резонират с празничния дух на идващата Коледа.
Аромат на дървесина


Тази зима доста известни ще бъдат аромати, които излъчват дълбочина и изисканост. През сегашния сезон очаквайте да срещнете парфюми с богати и наситени дървесни нотки, като сандалово дърво, кедър и уд, прочут още като агарово дърво. Тези естествени аромати основават чувство за топлота и лукс, което ги прави идеални както за дневна, по този начин и за вечерна приложимост.
Гурме удоволствия


През последните години все по-голяма известност получават ароматите Gourmand, въодушевени от кулинарните изкушения. Тази зима очаквайте доминирането на аромати, напомнящи за сладки изкушения като ванилия, карамел и шоколад. Тези разтоварващи душeвността аромати прибавят нотка наслада към студения зимен въздух, което ги прави идеални за празнични събирания и уютни вечери край камината.
Неонови цветя


Далеч обичайния мирис на роза, неоновите цветя съдържат всичко, което обичате в в един букет (сладко и свежо), с прибавен лют привкус. Флорални нотки ще се срещат постоянно тази зима, даже на пръв взор да не им е сезона. Пригответе се за мирис на орхидеи, жасмин, ирис, мускус, мента, ревен, че даже и преди малко цъфнала череша. Свежестта на топлите дни ще бъде с нас и през зимата.
Цитрус


Макар че зимата постоянно се свързва с топли и пикантни аромати, през този сезон се чака изненадващо да се появят свежи цитрусови нотки. Парфюмите с цитрусови акомпанименти като бергамот, грейпфрут и мандарина обезпечават жив и освежителен контрапункт на обичайна зимна палитра, внасяйки прилив на сила в студените месеци. Вече стартира да ухае на Коледа.

Зимата на 2023-2024 година дава обещание да бъде разнообразно странствуване за сетивата с редица аромати, отговарящи на разнообразни желания и мотиви. Независимо дали се стремите към успокояващата прегръдка на топлите и пикантни аромати, разкоша на богатите дървесни типове, удоволствието от гурме изкушенията, или освежаващия изблик на цветя и цитрусови плодове, има мирис за всеки зимен миг. Насладете му се.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР