Земите, които обитаваме днес, крият упорито древни загадки и мистерии.За

...
Земите, които обитаваме днес, крият упорито древни загадки и мистерии.За
Коментари Харесай

Бургас построен върху подземен град на лемурийците, Вавилонската кула - на дъното на Черно море

Земите, които обитаваме през днешния ден, крият настойчиво антични загадки и мистерии.За някои от тях има данни в разнообразни източници и предания. Други са обгърнати в загадъчност и будят любознанието на учени и фенове на мистерии.

Според някогашния чиновник на Министерство на вътрешните работи Милан Миланов Бургас е издигнат върху част от под земята град, построен по времето на късните лемурийци, към 35 000 година пр.Хр. След упадъка и изгубването на лемурийската раса там са живели атланти.

Миланов счита, че градът е бил построен напълно от пирамиди, направени от злато, кристали и непознати на актуалната просвета сплави. Тези пирамиди са имали разнообразни размери и форми – върховете нагоре, с върховете надолу или комбинирани.

Този под земята град е имал едно-единствено предопределение – да служи като център за приемане, ретранслиране, премодифициране и лъчение на енергийни потоци с разнообразни честоти, параметри и други Градът е бил безусловно предавателна станция за сигналите на Вавилонската кула.

Самата Вавилонска кула се е намирала и най-вероятно още са намира на дъното на Черно море. Хора, отдадени в тайната на лемурийците и атлантите, настояват, че е библейската кула е издигната в неутрални води – на изток от Несебър и на северозапад от Анкара.

В скритото минало на човечеството Вавилонската кула е функционирала като мощен локатор и ретранслатор на осведомителни банки в Галактиката.

В непосредственост до нея лемурийците построили, а атлантите развили мегаполисен град, носещ името – Вавила (оттам и наименованието на кулата – Вавилонска). Градът процъфтявал в продължение на хилядолетия, до момента в който злокобен естествен прелом не го разрушил.

Гигантски талази се надигнали от морето и залели град Вавила и Вавилонската кула. Морската вода съумяла да стигне до кулата, което довело до късо съединяване и гърмеж в централната постройка. Взривът объркал импулсите, които кулата предавала.

Оцелелите от катаклизма атланти по този начин и не съумели да възстановят нито града, нито кулата. Тя била единственото оборудване на Земята, което имало връзка с осведомителните банки в Галактиката, служела за преводач на данните, постъпващи от модули на извънземни цивилизации.

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР