Земетресение с магнитуд 4,8 е регистрирано в италианската област Тоскана

...
Земетресение с магнитуд 4,8 е регистрирано в италианската област Тоскана
Коментари Харесай

Земетресение удари хубавата Тоскана

Земетресение с магнитуд 4,8 е записано в италианската област Тоскана рано тази заран, съобщи Асошиейтед прес. Засяга няма информация за потърпевши хора или за материално вреди, прецизира организацията.

Епицентърът е наоколо до Маради, град на към 70 километра на североизток от Флоренция. Земетресението е усетено в 5:10 ч. локално време тази заран, като е било предхождано от някои по-леки земетресения, разясниха от италианския Институт по геофизика и вулканология.

От там означиха, че регионът се счита за високорисков във връзка с трусове и припомниха най-много земетресението в Барберино ди Муджело през 1919 година, едно от най-силните в Италия за предишния век.

Спасителните служби оповестиха, че са получени позвънявания от разтревожени жители, само че няма сигнали за потърпевши или вреди.

" За момента няма сериозни обстановки, подбудени от труса с епицентър Маради ", написа в обществената мрежа " Facebook " регионалният шеф на Тоскана Еудженио Джани, представен от Ройтерс. Той добави, че екипи ревизират на място за опустошения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР