Зелена светлина за приемането на България в Шенген от Нидерландия.

...
Зелена светлина за приемането на България в Шенген от Нидерландия.
Коментари Харесай

Нидерландия даде зелена светлина за членството ни в Шенген

" Зелена светлина " за приемането на България в Шенген от Нидерландия. Парламентът удостовери решението на държавното управление в оставка на Марк Рюте и дефинитивно поддържа приемането на на страната ни в шенгенското пространство.

Част от депутатите предложиха Нидерландия да последва предлагането на Австрия за непълен банкет на страната ни в Шенген единствено по въздух, само че това предложение беше отхвърлено.

Предложението за отчасти приемане на България в Шенген беше импортирано от народен представител от новата партия Нов обществен договор на Петер Омтзихт. То беше подкрепено от демократичната партия на Марк Рюте, от хриянстияндемократите и Фермерско-гражданското придвижване. " Против " гласоподаваха всички леви и зелени партии, а също и спечелилата изборите в Нидерландия Партия на свободата на Герт Вилдерс. По този метод позицията на държавното управление в оставка не беше изменена от Народното събрание.

С решението на Народното събрание в Хага, Нидерландия дефинитивно поддържа приемането на България в пространството за свободно придвижване.

Продължават договарянията с Австрия, която към този момент дава единодушие за влизане в Шенген единствено по въздух.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР