Зехтинът може да засили представянето на мъжете в спалнята не

...
Зехтинът може да засили представянето на мъжете в спалнята не
Коментари Харесай

​Зехтинът е по-добър от виагра за намаляване на импотентността

Зехтинът може да ускори представянето на мъжете в спалнята не по-зле от виаграта, заяви в. " Индипендънт ", базирайки се на гръцки учени.

 © фотоси: АРХИВ
Девет супени лъжици зехтин седмично са задоволителни, с цел да намалее импотентността с 40 %, настояват учените от университета на Атина. Зехтинът е доста потребен за здравето, той поддържа кръвоносните съдове и кръвообращението.


 Гърция не разрешава наливния зехтин по заведенията за хранене Гърция не разрешава наливния зехтин по заведенията за хранене
От 1 януари 2018 година се не разрешава потреблението на наливен зехтин в гръцките заведенията за хранене. Нарушителите ще получат административна санкция до 500 евро. Ощ...

Гръцките учени следиха 660 мъже на междинна възраст 67 години. Те откриха, че хранещите се по средиземноморски - с доста плодове и зеленчуци, риба, ядки и зехтин, са с доста по-малко проблеми сред чаршафите и даже усъвършенстват индикаторите си в леглото.



Зехтинът усилва също равнищата на тестостерона и това понижава риска от еректилна дисфункция. Здравословният метод на хранене и тренировките са изключително значими за възстановяване на половите благоприятни условия при мъжете на междинна и по-напреднала възраст, сподели ръководителят на екипа доктор Кристина Крисохо. Виаграта оказва помощ на милиони мъже, само че измежду страничните ѝ резултати са главоболие, болки в гърба, нарушено зрение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР