Зехра Гюнеш – според клюкарите най-красивата волейболистка на Турция, се

...
Зехра Гюнеш – според клюкарите най-красивата волейболистка на Турция, се
Коментари Харесай

Ще му излезе ли късметът на Чаатай Улусой с най-красивата турска волейболистка?

Зехра Гюнеш – съгласно клюкарите най-красивата волейболистка на Турция, се изясни в обич на артиста. Волейболната националка съобщи намерено в свое изявление, че още в тийнейджърските си години хлътнала по артиста и до ден сегашен го намирала за извънредно прелъстителен мъж.

Сега снажната спортистка е на 24 години, а обектът на желанието е на Христовата възраст 33. Ще се възползва ли той от намека й – се питат клюкарите от жълтата преса.

„ Може би с това момиче Чаатай ще счупи любовния си карък “ – пишат таблоидите в южната ни съседка.

И напомнят, че Улусой имаше дълга връзка с колежката си Дуйгу Саръшан, само че откогато скъсаха, артистът обикаля питейните заведения и се налива с алкохол единствено в мъжка компания. Плъзнаха клюки, че даже е обърнал резбата...

През пролетта той потърси разтуха в прегръдките на красивата си колежка Афра Сарачоулу (Едже от сериала „ Госпожа Фазилет и нейните дъщери “), само че тя бързо му се насити и се метна на врата на различен артист.

Преди Дуйгу пък възлюбена на Чаатай беше актрисата Серенай Саръкая, която му беше партньорка в турския сериал „ Ориндж Каунти “ – напомнят изданията.

Дали дългобедрата Зехра ще притегли вниманието му, следва да забележим...

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР