Здравословното състояние на руския президент Владимир Путин Владимир Путин -

...
Здравословното състояние на руския президент Владимир Путин Владимир Путин -
Коментари Харесай

Путин отново озадачи света със странно поведение

Здравословното положение на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През още веднъж изплува на дневен ред. Въпреки че преди известно време шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ изрази подозрения, че президентът се намира във влошено здраве, в този момент излязоха нови спекулации поради последните публикувани фрагменти в обществените мрежи. На тях ясно се вижда, че Путин като че ли е некадърен да движи дясната си ръка.

Това се случва в миг, когато 69-годишният президент е на посещаване във боен музей в родния си град Санкт Петербург във връзка Деня на Военноморските сили на Русия, който се отбелязва всяка година в последния ден на юли.

Във видеото се вижда по какъв начин Путин, в наличието на дъщерята на военния министър Сергей Шойгу, я слуша концентрирано, до момента в който в един момент към лицето му стартират да кръжат комари. За да ги прогони, съветският президент употребява лявата си ръка, а дясната му остава неподвижна и прилепена до тялото му.

Комарите не престават да го безпокоят, до момента в който Путин не замахва, още веднъж с лявата си ръка, преди да се придвижи напред с леко накуцване.

A Putler (Putin) No le funciona el brazo derecho..
— Ucrania en Línea (@UcraniaEnLinea)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР