Здравното министерство заедно с мобилните оператори, започват томбола за ваксинирани

...
Здравното министерство заедно с мобилните оператори, започват томбола за ваксинирани
Коментари Харесай

Започва томбола с награди за ваксинирани

Здравното министерство дружно с мобилните оператори, стартират лотария за имунизирани против COVID-19. Играта ще е за тези, които се имунизират в интервала от 30 септември до 31 октомври.
Трите мобилни оператора ще изпратят до клиентите си sms, който би трябвало да ги насърчи да се имунизират с една от разрешението ваксини и да се включат в играта.
Ще бъдат раздадени общо 102 смарт часовника. Печелившите ще се дефинират на инцидентен принцип посредством чоп, извършен от Министерство на здравеопазването. Правила на играта, формата за регистрация и спомагателна информация са налични на интернет страницата на акцията www.coronavirus.bg.
Томболата за имунизирани ще се организира в интервала от 30.09.2021 година до 31.10.2021 година В нея могат да вземат участие лица над 12 година, които са се ваксинирали против COVID-19 в интервала от 30.09.2021 година до 31.10.2021 година, без значение дали имунизационният цикъл е приключен. Всеки искащ да взе участие в играта жител, отговарящ на изискванията, може да се записва на уеб страницата coronavirus.bg, следвайки напътствията. Всеки български жител или непрекъснато пребиваващ в страната задграничен жител, който се имунизира на територията на България в интервала на играта (от 30.09.2021 година до 31.10.2021 г.) с една от четирите позволени за потребление в страната ваксини против COVID-19 (първа, втора или бустерна доза), може да взе участие в играта и да завоюва един от 102 смарт часовника.
Софтуерът за тегленето на печелившите и за онлайн регистрацията за присъединяване в играта са създадени от „ Информационно обслужване “ АД. Жребият ще се прави на инцидентен принцип, чрез особено създаден за потребностите на играта програмен продукт, който в действително време ще извежда изтеглените печеливши участници. Всеки участник може да се записва единствено един път в интервала на акцията. С това ще взе участие във всички тегления.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР