Здравният репортер на bTV Мария Ванкова, която от самото начало

...
Здравният репортер на bTV Мария Ванкова, която от самото начало
Коментари Харесай

Репортер на bTV се зарази с коронавирус преди да се ваксинира

 Здравният кореспондент на bTV Мария Ванкова, която през цялото време на пандемията у нас следи събитията със болестта, се изправи лице в лице с ковид. Тя се заразява директно преди да се имунизира против заболяването

Сега Мария е на финалната права на своята 14-дневна карантина и споделя, че с изключение на терзанията, заболяването й е донесла и няколко дози нормалност, описа тя пред своите сътрудници от bTV.

" Много благодаря на приятелите ми, които ми оставят храна пред входната врата, оставиха ми занимателни книги. Майка ми, да вземем за пример, ме върна в студентските ми години, тъй като оня ден ми изпрати колет с храна. Полицаят, който дава отговор за инспекцията на хората под карантина в квартала ми беше доста благ и общителен и предложи, в случай че има потребност, да ми пазари “, разказва Мария.

По думите й информацията, която има като здравен репортер е помогнала и е навредила по едно и също време на персоналното й боледуване от ковид.

" Знанието е доста подло. Като всеки естествен човек много се тормозих като си видях позитивния тест и това е обикновено. В първия един час се притеснявах какъв ход ще има при мен болестта, тъй като при всеки се демонстрира по друг метод “, споделя Мария.

По думите й в първите дни на заболяването е имала целия набор от признаци. Заради тежкия набор от признаци се постанова скенер на бял дроб. " Видя се, че имам промени, само че в размер, който разрешава да се церя у дома “, разказва Мария.

Сега Мария Ванкова е на финалната права – карантината й изтича в петък и споделя, че няма самообладание да се върне на работа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР