Здравният министър Стойчо Кацаров съобщи, че ще предложи удължаване на

...
Здравният министър Стойчо Кацаров съобщи, че ще предложи удължаване на
Коментари Харесай

Здравният министър предлага удължаване на извънредното положение с още 2 месеца

Здравният министър Стойчо Кацаров заяви, че ще предложи удължение на изключителното състояние с още два месеца, с цел да могат да се взимат ограничения против ковид. Към момента България е в изключително състояние до края на май.

Служебният министър на опазването на здравето няма желание да възвръща Националния действен щаб (НОЩ) за ковид, който се председателстваше от ген. Венцеслав Мутафчийски.

„ Щабът е закрит още средата на април, той не съществува. Не би трябвало да го има, той не е необходимза ръководство на рецесията “, сподели Стойчо Кацаров пред бТВ.

Той съобщи, че Националният действен щаб е бил назначен да дава препоръки на предходния министър председател, конференции, в това число и нощни, с цел да оповестява неприятните вести, които министър председателят и здравният министър не желаят да споделят.

Стойчо Кацаров сподели още, че няма потребност от НОЩ, тъй като има „ голям екип от хора “ и също така получава препоръки отвред. „ Има задоволително специалисти, задоволително органи. Те имат отговорността “, сподели здравният министър.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР